2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: koncert

12 cikk 1/2 oldal

Vetett árnyék

A Queen épp negyven esztendeje útjára bocsátott News of the World című albumának újrakiadásához világ körüli turnét kapcsoltak.

A zene végtelen útjain

Az East zenekar történetének eddigi legnagyobb koncertjét láthatjuk-hallhatjuk október 23-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Egész napos rendezvénnyel ünneplik az öt éves Mesemúzeumot

Koncertekkel, író-olvasó találkozókkal, kreatív művészeti foglalkozásokkal, kalandpályával, könyvbemutatóval, körhintával, bábelőadással és szabadtéri kiállítással ünnepeli alapításának ötödik évfordulóját szombaton a budapesti Mesemúzeum.

Szakcsi Lakatos Bélával ünnepli a zene világnapját a Müpa

Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoristával és zeneszerzővel ünnepli a zene világnapját a Müpa. Az évad művészének választott zenészlegenda október 1-jén, a zene világnapján New Currents című koncertjén sztárvendégekkel, többek közt Chris Potter Grammy-díjas szaxofonistával és két fiával, ifj. Szakcsi Lakatos Bélával és Szakcsi Lakatos Róberttel, valamint vadonatúj kompozíciókkal lép színpadra a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Omega-jubileum új lemezzel és Aréna-koncerttel

Volt egyszer egy Vadkelet címmel új lemezzel és december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában koncerttel ünnepli 55. születésnapját az Omega együttes. A csapat szombaton első koncertjük helyszínén, az egykori Várklubban idézte fel a múltat és beszélt a jelenről.

Rod Stewart jövőre visszatér Budapestre

Rod Stewart csaknem nyolc év szünet után ismét Magyarországon ad koncertet: új showjával 2018. január 29-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában – közölte a szervező Live Nation kedden az MTI-vel.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!