2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: költségvetés

30 cikk 1/3 oldal

Oettinger: nagy a tétje a Brexitet követő költségvetésről szóló tárgyalásoknak

Nagy a tétje a Brexitet követő költségvetésről szóló tárgyalásoknak, ezért az Európai Uniónak a lehető leggyorsabban le kell tudnia zárni a kiadási terveiről szóló egyeztetéseket – jelentette ki Günther Oettinger uniós költségvetési biztos kedden egy brüsszeli konferencián, amelynek fő témája a 2020 és 2027 közötti hétéves időszakra vonatkozó keretköltségvetés volt.

Hazánk kész többet adni az EU költségvetéséhez

Jean-Claude Juncker kijelentette: mindenképpen növelni kell a tagállami hozzájárulásokat az EU következő költségvetési ciklusában az Egyesült Királyság tervezett kilépése miatt.

Jó helyzetből indul az év

Van mozgástér a költségvetésben, a 2014. évi hiánykezelés az igazolása annak, hogy a tavaszi ország­gyűlési választásoktól függetlenül is maradhat a fegyelem a költekezésben – mondta Varga Mihály.

A biztonság marad a legfontosabb érték

A Fidesz szerint az elmúlt évek egyértelműen bebizonyították, hogy az ellenzékre nem lehet számítani a magyarok biztonságának megvédésében.

Öt százalékkal csökken az ENSZ működési költségvetése 2018-2109-ben

Kétszáznyolcvanöt millió dollárral csökken 2018-2019-ben az ENSZ működési költségvetése, a büdzsé öt százalékos apadását washingtoni bejelentés szerint az Egyesült Államok kormányának sikerült kitárgyalnia – közölték hírügynökségek szerdán.

30 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!