2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: kkv

51 cikk 1/6 oldal

Újabb kkv-kat vár a hazai tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde idén is arra törekszik, hogy 2020-ra tovább növekedjen a tőzsdei forgalom, és emelkedjen a tőzsdén jegyzett vállalatok száma.

Folyamatosan drágul a kiberbiztonság

Egyre nagyobb költséget jelent a vállalkozásoknak az internetes bűnözés elleni védelem, de maguk a cégek is sokat tehetnek a saját biztonságukért.

Innovációs támogatások kicsiknek és nagyoknak

Mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok egyaránt forráshoz juthatnak innovatív termék- és szolgáltatásfejlesztésük során, ha sikeresen pályáznak a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalnál. A pályázatokat a napokban írták ki, a Via Credit pályázati tanácsadó szerint ebben az évben várhatóan nem lesz más, jelentős forráshoz jutási lehetőség a vállalati szektorban az innováció területén.

Milliárdok a középvállalatoknak

A középvállalati fejlesztési program célja, hogy a feldolgozóipari cégek korszerű technológiákat alkalmazzanak, használják az ipar 4.0 lehetőségeit, automatizálják a termelést.

Támogatás a termeléshez

A Nemzetgazdasági Minisztérium meghirdette a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) eszközberuházásait támogató felhívást.

51 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!