2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért, Mercédesz napja

Címke: kitüntetés

5 cikk 1/1 oldal

Kiállt Magyarország mellett Péterffy Tamás

A világ 82. leggazdagabb embere elmondta: a kitüntetés átadását követő vacsorán volt alkalma beszélgetni Orbán Viktorral, aki nagyon jó benyomást tett rá.

A közigazgatásban is átadták a kitüntetéseket

Augusztus 20. a magyaroknak egyszerre jelenti az ország jövőjét meghatározó döntéseket, a kijelölt célokért vívott harcokat és a nemzet megtartását szolgáló építőmunkát – emelte ki Varga Mihály a nemzeti ünnep alkalmából tartott rendezvényen, amelyen Áder János államfő megbízásából elismeréseket adott át az államigazgatás, a tudományos és a gazdasági élet területén kimagasló teljesítményt nyújtó szakembereknek. A nemzetgazdasági miniszer hangsúlyozta: csak a lelkében erős nemzet építhet erős országot.

A legmagasabb kitüntetést adományozta Putyin a Moszkvába látogató kínai elnöknek

A legmagasabb kormánykitüntetést adományozta Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a Moszkvába látogató Hszi Csin-ping kínai államfőnek, aki közvetlenül érkezése előtt úgy nyilatkozott: a kétoldalú kapcsolatok soha nem voltak olyan jók a történelemben, mint most. Hszi és Putyin tárgyalásai után az orosz és a kínai külügyminisztérium közös közleményt adott ki az észak-koreai nukleáris és rakétaválság megoldása érdekében.

5 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!