2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Címke: kézilabda

64 cikk 1/7 oldal

Férfi kézilabda-vb – Először nyert a magyar válogatott

Két vereség után hétfőn megszerezte első győzelmét a magyar válogatott a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon: Javier Sabaté szövetségi kapitány csapata harmadik csoportmérkőzésén 34-29-re nyert Chile ellen Rouenban.

A magyar válogatottat nem törte meg a két vereség

Az irányító Lékai Máté szerint a magyar férfi kézilabda-válogatottat nem törte meg, hogy a franciaországi világbajnokságon elveszítette első két csoportmérkőzését.

Kézilabda vb: Mikler Roland hazautazott

Előre nem látható, akut családi probléma miatt Mikler Rolandnak, a magyar férfi kézilabda-válogatott egyik kapusának haza kellett utaznia a franciaországi világbajnokságról.

A horvátok ellen sem jött össze a pontszerzés

A Xavi Sabate által irányított magyar férfi kézilabda-válogatott a németek elleni vereség után a horvát csapattal szemben is alulmaradt a franciaországi vb-n.

Vereség a németektől a kézi vébén

A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-23-ra kikapott a németektől a világbajnokság C csoportjának első fordulójában. Nagy László megsérült.

Most vagy majd ki tudja, mikor

Kézilabdaválogatottunk olyan reményekkel, illetve inkább reális esélyekkel vág neki a számára ma kezdődő világbajnokságnak, amilyenekkel évek óta nem.

Megvan az önbizalom, okosan játszanának

A Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke előrevetítette, a 16 között az olimpiai bajnok dán, az ugyancsak erős svéd vagy a vb-2. katari válogatottal is összeakadhatunk. a vb-n.

Egyértelmű célt fogalmaztak meg a vezetők

A kapitány és a szövetség vezetősége is a csoportból való továbbjutást várja el a magyar válogatottól a franciaországi férfi kézilabda vb-n.

64 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!