2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja

Címke: kézilabda

48 cikk 1/5 oldal

Törött ujjal a csodatevés jegyében

A Szeged 2012. október 28-án győzött legutóbb 7 góllal a Veszprém ellen, azaz nincs más hátra, mint lekopírozni a négy és fél éves mutatványt.

Hullámvasút az arénában

Egy felvonás után eldőlni látszik a férfikézilabda-bajnoki döntő. Ha csak nem lesz „deus ex machina” a szegedi visszavágón, a Veszprém sorozatban tizedszer is bajnok lesz.

Szerencsés tizenhárom

Tulajdonképpen formaság volt a női kézilabda-bajnokság 23. fordulójában a BL-győztes Győri Audi ETO KC és a Mosonmagyaróvár összecsapása.

Világmárkához világsztárok

Kevés kivételtől eltekintve idegenlégiósok húzzák a friss Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC szekerét. De vajon jó ez a magyar női kézilabdának?

A kiegyensúlyozott dac

Tökéletes mentális állapot, két kulcsember sokadvirágzása, kiváló HR-politika, nyugalmat árasztó spanyol edző és egy önbizalombomba norvég átlövő.

Idegtépő győri BL-győzelem

A Győr megmutatta az erényeit: tud önfeledten szórakoztatni, de akkor sem jön zavarba, ha küzdeni kell a végsőkig, mint a döntőben a Vardar Szkopje ellen.

Un Doritos!

Általános vélemény szerint a magyar Európa legerősebb női kézilabda-bajnoksága. A sportszakmai – és persze anyagi – érvényesülési lehetőség klasszisok egész sorát csábítja hazánkba.

Bajnokok Ligáját nyert a Győri Audi ETO

A Győri Audi ETO KC együttese legyőzte hosszabbításban a Vardar Szkopje csapatát, így elhódította az idei kiírásban a BL-serleget.

Döntőben a Győri Audi ETO

A Győri Audi ETO KC 26-20-ra legyőzte a montenegrói Buducnost Podgorica csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája első elődöntőjében szombaton, így vasárnap finálét játszhat.

48 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!