2017. október 22., vasárnap, Előd napja

Címke: kézilabda

27 cikk 1/3 oldal

Tavaly óta mi sem változott

A férfi kézilabdázóknál a Veszprém és a Szeged ezúttal nem a nemzetközi porondon, hanem egymással vetélkedik kissé szokatlan időpontban, 13.30-tól.

Kézilabdakrimi Kielcében

Már nem hibátlan a Veszprém a Bajnokok Ligájában, de tegnap a maximumot teljesítette. A nők idegenben is hozták a kötelezőt.

Bajnokok Ligája-döntő leporolva

A Telekom Veszprém és a Vive Kielce­ csapata vasárnap este találkozik először azóta, hogy a 2016-os férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében a lengyelek kilencgólos hátrányt ledolgozva megnyerték a trófeát.

Gyanús ügyletek a balbarát Nyírbátorban

Hónapok óta tartozik 37 és fél millió forinttal a nyírbátori városi kézilabda klub a baloldali többségű helyi önkormányzatnak, a követelés június 30-án járt le.

Elátkozott utolsó két perc

Háromból két és fél a magyar kézilabdacsapatok hétvégi mérlege a BL-ben. A Mol-Pick Szeged döntetlent ért el a Vardar Szkopje ellen, a Veszprém a negyedik győzelmét aratta.

Nagy László visszavonul a válogatottságtól

Nagy László visszavonul a válogatottságtól – jelentette be döntését a csapatkapitány a Magyar Kézilabda Szövetség hétfői sajtótájékoztatóján.

Negyedszer is győzött a Veszprém

A Telekom Veszprém hazai pályán 26-24-re legyőzte a német THW Kiel csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, vasárnap.

27 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!