2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja

Címke: kézilabda

57 cikk 1/6 oldal

Erős pofon a románoknak

A világ egyik legjobbja, Cristina Neagu 13 gólt dobott, mellette azonban csak a nagybányai születésű Geiger Melinda nyújtott elfogadható teljesítményt.

Büszkén értékel a kapitány

Kim Rasmussen kapitány büszke a játékosaira, pedig a CSM Bucurestivel Bajnokok Ligáját nyert, a lengyel válogatottal két vb-negyedik helyet elért szakember nálunk még nem alkotott nagyot.

Ez nem a Bírón múlott

A magyar női kézilabda-válogatott mindent megpróbált a franciák ellen, de folyamatosan futott az eredmény után, és ez felemésztette az erejét, végül kikapott az olimpiai ezüstérmestől.

Hoppon vagy pályán maradnak

Huszonnégy éve kezdett két vereséggel a magyar válogatott a női kézilabda-világbajnokságon. Akkor a hetedik helyen végzett a Kökény Bea és Farkas Ágnes nevével fémjelzett csapat.

Rasmussen: nem tudom a választ

Mindent megpróbáltunk, de a norvégok ezúttal nagyon jól játszottak, Katrine Lunde pedig ismét bizonyította, hogy a világ legjobb kapusa„ – nyilatkozta a mérkőzés után a dán edző.

Húsz góllal nyertek a szerbek

Szerbia válogatottja 43-23-ra legyőzte Kína csapatát a németországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában, szombaton.

„Kéretik nekünk kezitcsókolommal köszönni”

Farkas Ágnes az ezredforduló időszakának meghatározó kézilabdázója volt, számos egykori társával szemben jelenleg földrajzilag és képletesen is peremvidéken él és dolgozik.

Többismeretlenes német utazás

A címvédő Norvégia ellen kezd, majd Svédország ellen folytatja szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a németországi világbajnokságon.

57 cikk 1/6 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!