2017. április 30., vasárnap, Katalin, Kitti napja

Címke: kereszténység

39 cikk 1/4 oldal

Szentté avatják a fatimai pásztorgyerekeket

Ferenc pápa szentté avatja a fatimai pásztorgyerekként ismert Boldog Marto Ferencet és Jácintát május 13-án a portugáliai Mária-kegyhelyen esedékes látogatása során – jelentette be a Vatikán csütörtökön.

Békétlenség, hitetlenség húsvétkor

Az ateis­ta számára az Istennel való kapcsolat odáig terjed, hogy ments meg a betegségtől, adjál sikert, jó asszonyokat, sok gyereket, élvezhessem az életemet.

A kereszténység nem dacvallás

Isten nem törődik bele abba, hogy a halálé legyen az utolsó szó, ki akar minket szakítani a gonoszság és a fájdalom spiráljából. Ezt szolgálta Krisztus bűntörlő áldozata.

Nehéz a kereszt

Vajon kinek van ma útjában a szelíd Jézus, aki még a keresztfára szegezve is így sóhajtott: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!”

Magyarországon most a kampány főpróbája zajlik

Mi meg akarjuk őrizni Európa fundamentumait. Nem akarunk párhuzamos társadalmakat, nem akarjuk kicserélni a népességet és nem akarjuk a keresztény civilizációt egy másfajtával leváltani.

Európát éppen átverik

Ha őszintén akarunk beszélni az Európát idáig eljuttató útról, akkor félre kell tenni a tabukat, a politikai korrektségnek nevezett hazugságbeszédet.

39 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!