2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja

Címke: karácsony

143 cikk 1/15 oldal

Gyurcsányék nem kérnek a közös listából

A listák önállósága megmutatja a pártok sokszínűségét, így a választók valóban arra szavazhatnak, akit kedvelnek – mondta Gréczy Zsolt.

Tömött kosarakat hozott a november

Központi Statisztikai Hivatal újabb forgalmi jelentést tett közzé tegnap. A KSH adatai bizonyítják, hogy hogy novemberben tovább bővült a fogyasztás.

Ortodox ünnep

A jeles alkalomból Kirill, Moszkva és egész Oroszország pátriárkája, az orosz ortodox egyház feje arra kérte a híveket, hogy jócselekedetekkel ünnepeljék Jézus Krisztus születésének csodáját.

Budapest nyeri az ünnepi versenyt

Rengeteg külföldi van most is Budapesten, telt házzal üzemelnek a szállodák egészen január első hetének végéig – tudta meg a Magyar Idők a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségétől.

A boltok többsége visszaveszi a nem megfelelő ajándékokat 

Nem kötelezi jogszabály a kereskedőket a hibátlan termékek cseréjére vagy vételárának visszatérítésére, de az üzletek többsége bizonyos feltételekkel önként visszaveszi a nem megfelelő ajándékokat – derül ki abból a kutatásból, amit 50 hazai üzletláncnál végzett a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) megbízásából a CP Contact.

Imádkozni az üldözőkért is muszáj

Az üldözött keresztényekről, az üldözők reménybeli megtéréséről és a kereszthalálában is győzedelmes Krisztusról beszéltek karácsonykor a történelmi keresztény egyházak hazai vezetői.

143 cikk 1/15 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!