2017. május 23., kedd, Dezső napja

Címke: kaposvár

20 cikk 1/2 oldal

Döntött a kormány a 67-es gyorsforgalmi út építéséről

Döntött a kormány a Kaposvárt az M7-es autópályával összekötő 67-es gyorsforgalmiút-beruházás első szakaszának támogatásáról – jelentette be a somogyi megyeszékhely polgármestere kedden Kaposváron, sajtótájékoztatón.

Hatmilliárdból épül aréna Kaposváron

A nemzeti sportvárosként ismert Kaposvár újabb büszkesége lesz a 4000 néző befogadására alkalmas, többfunkciós aréna, amely a jövő év végén már a kosárlabdázók és röplabdások otthona lesz – hangzott el szerdán délelőtt az „elöregedett” és felújításra váró kaposvári sportcsarnok mellett épülő, csaknem hatmilliárd forintos beruházást igénylő aréna alapkövének elhelyezésekor.

Megduplázza dolgozói létszámát a Metyx Kaposváron

Megduplázza dolgozói létszámát két éven belül és 10 millió eurót költ fejlesztésekre öt éven belül a Metyx Hungary Kft. Kaposváron – tájékoztatta a városháza az MTI-t szerdán.

Alázattal a közönségért

Fülöp Péter, a fiatal és rendkívül energikus jogász-közgazdász Bozsik Yvette-tel együtt szeretné megpályázni a megújult kaposvári színház igazgatói állását.

Labda a magasban

A csupa lelkes amatőrből álló Pénzügyőr teljesítménye előtt minden magyar sportember, sportrajongó megemelheti a kalapját.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!