2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: kaposvár

14 cikk 1/2 oldal

Ketchup

Mindég élvezettel és sok tanulsággal olvasom Ambrus Lajos írását.

Huszonöt millió forintot lopott szüleitől egy kaposvári férfi

Huszonötmillió forintot lopott a gyanú szerint szüleitől egy kaposvári férfi, akit több bűntársával együtt előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Korszerűsíti közvilágítását Kaposvár

Csaknem 22 milliárd forintot költ három év alatt alternatív energiára alapozott gazdálkodásra és ezzel összefüggésben környezetvédelmi célokra Kaposvár önkormányzata – hangzott el a somogyi megyeszékhelyen azt követően, hogy Szita Károly polgármester és Csiba Péter, a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. elnök-vezérigazgatója együttműködési megállapodást írt alá Kaposvár közvilágításának további korszerűsítésére.

Kaposvár 22 milliárdot költ zöld város programjára

Kaposvár 22 milliárd forintot költ zöld város programjára a következő három évben, a beruházásokhoz a Magyar Villamos Művek Zrt.-től (MVM) szakmai segítséget kap a céggel pénteken kötött megállapodás értelmében – tájékoztatta a polgármesteri hivatal az MTI-t.

Megújult vasútállomást kapott Kaposvár

A somogyi megyeszékhely vasútállomásának uniós és részben hazai forrásból megvalósult 1,6 milliárd forintos rekonstrukciójával folytatódik a MÁV Zrt. húsz vasútállomást korszerűsítő programja. Ez azt mutatja, hogy az állami vasúttársaságnak nemcsak a pályaépítésre és korszerű vasúti kocsik beszerzésére irányul a figyelme, hanem arra is, hogy az utasok kulturált körülményeket találjanak az állomásokon – hangzott el az újjávarázsolt kaposvári vasútállomás átadásán.

Átfogó fejlesztés indul Kaposváron

Százhetvenmilliárd forintot fordíthat fejlesztésekre Kaposvár a Modern városok program és a Területi operatív program segítségével.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!