2017. október 20., péntek, Vendel napja

Címke: kaposvár

15 cikk 1/2 oldal

Elfogták Gyurcsány volt párttársát

Elfogták a terrorelhárítók és előzetes letartóztatásba került Kőrös Gusztáv, a solti cigány önkormányzat vezetője, a Demokratikus Koalíció volt tagja.

A kontinens legszebb főtere lett a kaposvári

Hét éve nyerte el először a Magyarország legszebb főtere díjat Kaposvár, a múlt hét óta pedig az Európa legszebb főtere címet is viselheti a somogyi megyeszékhely Kossuth tere.

Újabb milliárdos kerékpárút-fejlesztés érinti Kaposvárt

Újabb milliárdos nagyságrendű kerékpárút-fejlesztés érinti Kaposvárt: a somogyi megyeszékhelyről Balatonlelle és a Zselici Csillagpark is biztonságosan elérhető lesz biciklivel 2019-re – jelentette be a város polgármestere pénteken Kaposváron, sajtótájékoztatón.

Élő kereszt a kaposvári Lidl előtt

Égő gyertyákkal keresztet formálva demonstráltak a Lidl kisgáti áruháza előtt kedden este. Az eseményről videó is készült.

Új szennyvíztisztító telep épül Kaposváron

Új szennyvíztisztító telep épül a somogyi megyeszékhelyen, a mintegy 6,6 milliárd forintos beruházás alapkövét szerdán helyezték el a jelenlegi tisztítómű területén.

Rekordszámú program lesz a kaposvári Miénk a város fesztiválon

Rekordszámú, több mint félszáz programmal várja a közönséget a Miénk a város fesztivál szeptember 1. és 3. között Kaposváron – mondta a helyi önkormányzat kulturális referense a somogyi megyeszékhelyen hétfőn sajtótájékoztatón.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!