2017. január 21., szombat, Ágnes napja

Címke: kaposvár

14 cikk 1/2 oldal

Elektromos midibuszokat vesz Kaposvár

Alacsonypadlós, elektromos meghajtású, legalább 27 főt szállítani képes midibuszokat vesz a Kaposvári Közlekedési Zrt., az ajánlatokat január 13-ig várják.

Elítélték a pusztaszemesi volt légiós gyilkosait

A francia idegenlégiót is megjárt pusztaszemesi nyugdíjas gyilkosainak egyikét életfogytig tartó fegyházra, társát 17 év szabadságvesztésre ítélte a Kaposvári Törvényszék kedden.

Legvirágosabb települések: Kaposvár és Tihany kapta az idei fődíjat

Kaposvár és Tihany kapta idén a Virágos Magyarországért elnevezésű környezetszépítő verseny fődíját, így a somogyi megyeszékhely és a Veszprém megyei község képviselheti Magyarországot az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyén (Entente Florale Europe) – tájékoztatta a Magyar Turisztikai Ügynökség az MTI-t pénteken.

Egyszerűsödhet a civil szervezetek bejegyzési eljárása

A civil szervezetekkel kapcsolatos bejegyzési és változásbejegyzési eljárások jövő évtől tervezett egyszerűsítéséről számolt be a nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár szerdán Kaposváron.

Közel a megállapodás az önkormányzatokkal

Pölöskei Gáborné kérdésünkre elmondta, egyelőre nem látják a jogszabályi környezet megváltoztatásának szükségességét, az átvétel enélkül is le fog zajlani.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!