2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: kaposvár

16 cikk 1/2 oldal

Európai Napenergia Díjat kapott Kaposvár

Az Eurosolar által adományozott díjat azzal érdemelte ki a somogyi megyeszékhely, hogy úttörő szerepet tölt be hazánk megújulóenergia-felhasználás és a fenntartható fejlődés terén.

Ügyészségi székház épül Kaposváron

Új székháza lesz az ügyészségnek Kaposváron. A bruttó 3,6 milliárd forintból 2019 tavaszára felépülő ingatlan alapkövét Polt Péter legfőbb ügyész és Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármester rakta le hétfőn.

Civilház létesül Kaposváron

Civilházat és 400 millió forintos pénzalapot hoz létre az önkormányzat Kaposváron a helyi köröknek, egyesületeknek és egyleteknek – tájékoztatta a városháza közleményben az MTI-t.

Somogyi Borszemlét rendeznek Kaposváron

Tizenhárom pincészet mutatkozik be az I. Somogyi Borszemlén, amelyet a megye borainak népszerűsítésére rendeznek kedden Kaposváron – tájékoztatta a Somogy Megyei Önkormányzat sajtófőnöke hétfőn az MTI-t.

Reformátor-szoborcsoporttal gazdagodott Kaposvár

„Néktek erről többet kell tudnotok, én csak egy esendő katolikus vagyok, de tudom, mindegyikük sokat tett hozzá Magyarország történetéhez és kultúrájához”

Könnyebb lesz átszállni Kaposváron

Közös helyszínre kerül Kaposváron a vasúti és a közúti közösségi közlekedés csomópontja. Az intermodális centrum tervezését és kivitelezését a Swietelsky végezheti el.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!