2017. február 19., vasárnap, Zsuzsanna napja

Címke: kamion

16 cikk 1/2 oldal

Lezárták az M3-as autópályát Nyíregyháza közelében

Árokba borult kamion műszaki mentése miatt lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé tartó oldalát Nyíregyháza közelében – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján vasárnap.

Fiatalkorú migránst találtak egy Lengyelországba érkező kamionban

Három fiatalkorú, valószínűleg afgán állampolgárságú menekültet találtak a lengyel-szlovák határ közelében egy Szerbiából Magyarországon keresztül érkező lengyel kamionban – közölte kedden az RMF FM lengyel kereskedelmi rádió.

Családi házba hajtott egy lengyel kamion

Családi házba hajtott egy lengyel rendszámú kamion szombat délután Aszaló belterületén, a 3-as főúton, a forgalom a helyszínelés idején egy sávban halad – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség sajtóreferense az MTI-vel.

Frontálisan ütközött két kamion a 4-es főúton

Frontálisan ütközött két kamion a 4-es főút 200-as kilométerénél, Hajdúszoboszló közelében, a főutat lezárták, a forgalmat Nádudvaron keresztül terelik el – közölte honlapján a katasztrófavédelem szombaton kora reggel.

Kamionos dzsihád: az új hétköznapok

Mindenről szó van, csak a terror valódi okairól és elősegítőiről nem: három szempont azonban rögtön szemet szúr minden józan megfigyelőnek.

Posztumusz érdemkeresztet kaphat a meggyilkolt lengyel sofőr

Németországban több tízezren kérik Joachim Gauck szövetségi elnöktől, hogy adományozza a legmagasabb állami elismerést annak a meggyilkolt lengyel sofőrnek, akinek kamionját Berlinben egy karácsonyi vásár ellen elkövetett iszlamista terrortámadáshoz használták fel.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!