2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: kálmán olga

9 cikk 1/1 oldal

Gábor az Olga-show-ban

A magát professzionálisnak tekintő televízió és sztárgázsiért szerződtetett munkatársa is elérte a szakma mélypontját, bár soha ne becsüljük alá őket, talán lehet még lejjebb is.

Média(v)iszonyok

A Hír TV az Echo tévén, a Magyar Nemzet a Magyar Időkben él tovább, ahol egykor én ültem, ott most Kálmán Olga ül meg Puzsér Róbert, ahol én írtam, ott meg Hegyi Gyula.

Pályára áll a megújuló Echo TV

December 4-én kezdi meg működését az egykori Nap TV épületében a megújuló Echo Televízió, amely továbbra is markáns jobboldali médiumként határozza meg magát – mondta a vezérigazgató-helyettes.

Újabb miniszterelnök-jelölt

Hosszú hallgatás után újra hallatott magáról a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt. A párt elnökhelyettese, Atyánszky György a Hír TV-ben vezette elő az ötletét.

Puzsér is aláírta!

Végre van kivel azonosulniuk az újdonsült jobbikosoknak.

Bohóctempó

Nehéz a forradalmárok élete.

A nyelvi erőtér

Szóval most itt tartunk. A külvárosi krimók budijának falfirkáiból lett a politika nyelvi erőtere azon az oldalon. És a többi erőtér is nagyjából ezen a szinten van.

Az MSZP-t dicséri a Jobbik

Abban az országban, ahol legalább tíz miniszterelnök-jelöltet tud az ellenzék felmutatni, nem csoda, ha a Jobbikban egyszerre három külügyminiszteri aspiráns is jelentkezik.

Fizetés nélküli független

Régi kedves fórumom balról előzi az ATV-t, az elkálmánolgásodott, elalindá­sodott médium pedig olykor már a virulens SZDSZ éráját idézi.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!