2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: kábítószer

14 cikk 1/2 oldal

Több mint 58 kilogramm marihuánát találtak Röszkénél

Két autóban összesen 58 kilogramm, mintegy 110 millió forint értékű marihuánát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a röszkei határátkelőnél – közölte a rendőrség honlapján hétfőn hajnalban.

Megölte barátját a droggal

A 35 éves férfi kábítószer és új pszichoaktív anyag keverékét fecskendezte be barátja nyakába, aki belehalt az adagba.

Már a szánhúzó kiskutyákat is kábítószerrel etetik

A megmérettetés 1973-as kezdete óta először találtak tiltott drogokat az Alaszkát átszelő Iditarod kutyaszán-verseny néhány részt vevő kutyája szervezetében – jelentették be verseny szervezői szerdán.

Bulinegyed: van pénz a rend fenntartására

A rendőrség a szükséges erőkkel és eszközökkel biztosítja a főváros, így a VII. kerület közbiztonságát, közrendjét az úgynevezett bulinegyed területén is.

Újabb drog a tiltólistán

Azonosíthatták annak az új pszichoaktív szernek a hatóanyagát, amelytől több ember rosszul lett augusztusban Budapesten, az 1-es villamos vonalának környékén – írta a Magyar Hírlap szerdán.

Drogfogások vidéken és Budapesten

Marihuánaültetvényeket számolt fel a Nemzeti Nyomozó Iroda a Komárom-Esztergom megyei Mányon, illetve a Heves megyei Noszvajon.

Fellépés a gettódrog ellen

Az új kábítószerek igen alacsony áruk ­miatt rendkívül kedveltek, és terjednek a ­rossz anyagi körülmények között élők között.

Drogkereskedő csoportot számoltak fel Nógrád megyében

Elfogta a rendőrség egy Nógrád megyei drogkereskedő csoport ötödik tagját is, a dílerek a megye nyugati részén értékesítettek kábítószert magyar és szlovák vevőknek – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!