2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja

Címke: kábítószer

14 cikk 1/2 oldal

Kábítószerkereskedelem miatt ítéltek el egy bajai férfit

Jogerősen tizenkét év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy bajai férfit, aki egy éven át kábítószert árusított, a drogterjesztésben neki segédkező édesanyja kilenc évet kapott.

Fél tonna, egymilliárd forintot érő kábítószert foglaltak le Röszkénél

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mintegy fél tonna marihuánagyanús, valamint több mint egy kilogramm hasisgyanús anyagot találtak egy tehergépjárműben, Röszkén, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) egy 36 éves albán állampolgárral szemben folytat nyomozást.

Drogdílerek előzetesben, több kiló kábítószert találtak náluk

Két kilogramm marihuánát, másfél kiló speedet és száz ecstasy tablettát találtak egy sóskúti házaspár házában a budaörsi nyomozók és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai egy házkutatás során; a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottakat – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedden.

Tizennyolcmilliárdos pénzmosás a vádiratban

A vád szerint a nemzetközi bűnszervezet tagjaként működő 36 terhelt kábítószer-kereskedelemből származó bűnös pénz tisztára mosása mellett illegális cigarettakereskedelemmel is foglalkozott.

Először bombázott afganisztáni droggyárakat az amerikai légierő

Az Egyesült Államok légiereje hétfőre virradóra kábítószerek előállítására használt laboratóriumokat bombázott Afganisztánban, most először terjesztette ki erre az „ágazatra” is a radikális iszlamista tálibok elleni műveleteket – közölte John Nicholson tábornok, a dél-ázsiai országban állomásozó amerikai erők főparancsnoka.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!