2017. május 22., hétfő, Júlia, Rita napja

Címke: Juhász Péter

24 cikk 1/3 oldal

A Momentum-szoftver

„Fiatalember! A jelentőségéhez képest túl nagy a szája” – utasított rendre Kós Károly egy, az írótársaságban pofátlankodó ifjú titánt az 1950-es években.

A világelit és magyar csicskái

Hívhatjuk őket csicskának, ügynöknek vagy akár nemzetárulónak. A lényeg, hogy napjainkban már nincs jelentőségük a hagyományos politikai szerepek szerinti megjelöléseknek.

Lemondott Juhász Péter

Lemondott a belvárosi képviselői tisztségéről Juhász Péter. Az Együtt elnöke azt mondta az Indexnek, hogy a jövőben kizárólag a pártelnöki teendőire akar koncentrálni, ezért adja át a képviselői helyét az V. kerületben.

Zavarodott elmék hangzavara

Az úgynevezett ellenzék húsvét előtti és alatti szereplései­vel a legjobb úton van afelé, hogy végleg megundorodjanak tőlük az emberek.

Kommunikációs háborúban erős a Sorosjugend

A törvény ellenzői az első pillanattól fogva emblematikus döntésnek kiáltották ki az új szabályozást, függetlenül annak valós tartalmától.

A sípolók a szólásszabadság határait feszegetik

A Nemzeti Múzeum előtt a fütyülők – kijátszva a rendőri ellenőrzést – az ünneplők közé vitték sípjaikat, és sajnos a zavaró hanghatás mellett számos provokációra is sor került.

Órák alatt bedőlt Juhász javaslata

Nyilvánosságra hozatala után mindössze pár óra leforgása alatt romba dőlt Juhász Péter javaslata, miszerint induljanak közös listán a 2010 előtti világot elutasító pártok.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!