2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Címke: Juhász Péter

9 cikk 1/1 oldal

Álságos sajtószabadság-féltők

Hány bőrt lehet lehúzni a sajtószabadságról? A jó ég tudja csak. Többet, mint a rendszerváltozás óta bármiről. Számtalan lehántott bőrével ma is itt áll előttünk.

Sajtóellenes kampányt vizionálnak

Óriástüntetésre készül augusztus 20-án Juhász Péter, az Együtt elnöke és Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

Vadakat terelő Juhász

Ismét retteghet a kormány: az Együtt elnöke, a baloldal fütyülős messiá­sa, Juhász Péter óriástüntetést jelentett be augusztus 20-ra.

Több kezdeményezést is jóváhagyott az NVB

Jóváhagyta a Nemzeti Választási Bizottság az elhunyt Rubovszky György mandátumának Gaal Gergelynek történő átadását. A testület elfogadta a székelyek honos népcsoporttá nyilvánítását szorgalmazó kezdeményezést is, ám megtagadta három további beadvány hitelesítését.

Rendőrségen az Együtt politikusai, aktivistái

A gyanú szerint garázdaságot követtek el azok, akik Gulyás Márton fogva tartása ellen tiltakozva tojással dobálták meg a Gyorskocsi utcai fogda vaskapuját.

Egy másik Auróra

Kiverte a járásából Juhász Péter Együtt-elnököt, hogy a rendőrség a napokban drograzziát tartott – volt képe drograzziát tartani – a VIII. kerületi elvarázsolt kastélyban.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!