2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: Juhász Péter

11 cikk 1/2 oldal

Egy másik Auróra

Kiverte a járásából Juhász Péter Együtt-elnököt, hogy a rendőrség a napokban drograzziát tartott – volt képe drograzziát tartani – a VIII. kerületi elvarázsolt kastélyban.

A Momentum-szoftver

„Fiatalember! A jelentőségéhez képest túl nagy a szája” – utasított rendre Kós Károly egy, az írótársaságban pofátlankodó ifjú titánt az 1950-es években.

A világelit és magyar csicskái

Hívhatjuk őket csicskának, ügynöknek vagy akár nemzetárulónak. A lényeg, hogy napjainkban már nincs jelentőségük a hagyományos politikai szerepek szerinti megjelöléseknek.

Lemondott Juhász Péter

Lemondott a belvárosi képviselői tisztségéről Juhász Péter. Az Együtt elnöke azt mondta az Indexnek, hogy a jövőben kizárólag a pártelnöki teendőire akar koncentrálni, ezért adja át a képviselői helyét az V. kerületben.

Zavarodott elmék hangzavara

Az úgynevezett ellenzék húsvét előtti és alatti szereplései­vel a legjobb úton van afelé, hogy végleg megundorodjanak tőlük az emberek.

Kommunikációs háborúban erős a Sorosjugend

A törvény ellenzői az első pillanattól fogva emblematikus döntésnek kiáltották ki az új szabályozást, függetlenül annak valós tartalmától.

A sípolók a szólásszabadság határait feszegetik

A Nemzeti Múzeum előtt a fütyülők – kijátszva a rendőri ellenőrzést – az ünneplők közé vitték sípjaikat, és sajnos a zavaró hanghatás mellett számos provokációra is sor került.

11 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!