2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja

Címke: jog

94 cikk 1/10 oldal

Oroszország szerint az ukránok előbb otthon tegyenek rendet

Kijevnek „otthon kellene rendet teremtenie” azelőtt, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) reformjára tesz javaslatokat – jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő szerdai moszkvai sajtótájékoztatóján.

Ártatlan bárányok gyülekezete

Senkit se lepjen majd meg, ha a Demszky főpolgármestersége idején történt botrányos metróépítési korrupcióhoz sem lesz semmi köze Demszky Gábor volt főpolgármesternek.

RMDSZ vezető: a Wass Albert-ügy a magyarság megfélemlítését célozza

A magyar közösség megfélemlítésére irányuló kísérletnek tekinti Tamás Sándor, a Kovászna megyei önkormányzat elnöke a Wass Albert utcanévre vonatkozó – de később visszavont – kézdivásárhelyi önkormányzati határozat miatt újraindított ügyészségi vizsgálatot.

Erdogan elleni merényletre készülők ellen indult per

Megkezdődött hétfőn a nyugat-törökországi Mugla városban a pere annak a 47 embernek, köztük 37 katonának, akik a tavaly július 15-ei puccskísérlet során állítólag merényletre készültek Recep Tayyip Erdogan török államfő ellen a közeli Marmaris egyik tengerparti szállodájában – jelentette a Dogan török hírügynökség.

Felfüggesztettet kapott egy daganatos betegeket megtévesztő férfi

Nem jogerősen egy év, végrehajtásában két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte kuruzslás miatt hétfőn a Mosonmagyaróvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2010 és 2015 között daganatos betegeket tévesztett meg – közölte a Győri Törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Lassan halad Vizoviczki pere Debrecenben

Az éjszakai mulatóiról elhíresült Vizoviczki László és társai több mint két éve tartó perében még idén sem várható elsőfokú ítélet.

94 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!