2017. január 21., szombat, Ágnes napja

Címke: jelöltek

12 cikk 1/2 oldal

Hárman Gyárfás székéért

A Magyar Úszószövetség elnöksége 2017. január 8-ra tisztújító rendkívüli közgyűlést hívott össze a szövetség új elnökének megválasztására.

Időzített bombákon ülnek a franciák

Magam is találkoztam Fillonnal, és nagy hatással volt rám, jó véleménnyel vagyok róla, a legkevésbé sem opportunista – mondta az ismert finn autóversenyző.

Heves szópárbajt vívott a két osztrák államfő-jelölt

Heves és intenzív vitát folytatott az ausztriai államfőválasztás két jelöltje, a szabadságpárti Norbert Hofer és a Zöldek által támogatott Alexander Van der Bellen csütörtök este, a hét végén tartandó választás kampányának utolsó televíziós vitájában.

Trump egyeztetett Petraeus tábornokkal, a külügyi tárca várományosával

David Petraeus tábornokkal, a külügyminiszteri poszt egyik várományosával egyeztetett hétfőn Donald Trump, az Egyesült Államok januárban hivatalba lépő megválasztott elnöke. Helyi idő szerint hétfő este kiderült: a Pentagon vizsgálatot folytat Petraeus korábbi ügyében.

Támogatás az új taláros jelölteknek

Az Országgyűlés ma választhatja meg az Alkotmánybíróság hiányzó négy tagját. Mindehhez a kormányoldalnak támogató ellenzéki szavazatokra van szüksége.

Kósa Lajos: Az LMP nem kért semmit cserébe

A kormánypárti frakcióvezető még csütörtökön jelentette be, hogy a Fidesz, a KDNP és az LMP megegyezett a jelöltekről a hiányzó alkotmánybírói helyekre.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!