2017. május 22., hétfő, Júlia, Rita napja

Címke: Jean-Claude Juncker

35 cikk 1/4 oldal

Bepanaszolták a magyar EU-biztost

Levélben tiltakozott a román külügyminisztérium, hogy a hét végi kolozsvári FUEN-kongresszusra hivatalos Navracsics Tibor nem készül ellátogatni a román fővárosba is.

Juncker szerint sohasem voltak másodrangú tagállamok az EU-ban

Sohasem voltak másodrangú tagállamok az Európai Unióban, sem olyanok, amelyeket „hátrahagytak” – jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke csütörtökön Bukarestben, a román törvényhozókhoz intézett beszédében.

A 2018-as választás a baloldal Waterlooja lehet

Ha a bevándorlás kérdésében egy ország rossz döntést hoz, az később már nem korrigálható – mondta a Magyar Időknek Gyürk András a Fidesz kampányfőnöke.

A nézése meg a járása

Az egy dolog, hogy annak idején Winston Churchill is nagy tisztelője volt a konyaknak, csak ez Junckerrel szemben nála nem járt kapcsolódó látványos attrakciókkal.

Merkelnek is elege lett Juncker fecsegéséből

Kis híján dührohamot kapott a német kancellár, mikor megtudta, hogy Jean-Claude Juncker egy Theresa May-jel folytatott botrányos vacsora titkos részleteivel szórakoztatja a sajtót.

A filantrópia gyenge tréfa

A baloldali dominancia miatt még az Orbán-hívők egy részét is megfelelési kényszer mozgatja.

Juncker az angol nyelven állt bosszút a Brexit miatt

Lassan, de biztosan veszít jelentőségéből az angol nyelv Európában – jelentette ki Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök pénteken Firenzében egy nemzetközi konferencián, amelyen az Európai Unió „állapotáról” volt szó.

35 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!