2017. november 24., péntek, Emma napja

Címke: japán

44 cikk 1/5 oldal

Harmadik világégés? (1.)

Dél-Korea a napsugár-politikát folytatja, ingyen ad kőolajat, földgázt és élelmiszereket Észak-Koreának az atomprogram leállításáért cserébe.

Hiába szeretnénk, még nincs itt Hollywood

A magyar jégkorong-válogatott egy-egy győzelemmel, döntetlennel (még ha Japántól szétlövésben végül kikapott) és vereséggel zárta a vasárnap befejeződött Négy nemzet tornát.

Új főnök, ismerős ellenfelek

Ha nem is a premierre, de az első érdemi megméretésre készül jégkorong-válogatottunk új szövetségi kapitánya, a finn Jarmo Tolvanen vezetésével.

A Manhattan-terv magyar tudósokkal

Immár 75 éve annak, hogy az Amerikai Egyesült Államok Nagy-Britanniával és Kanadával együtt elindította az atomfegyverek kifejlesztését célzó Manhattan-tervet.

Gáláns japán ajánlat: Tocsigi mindent fizet

A japánok ajánlata meglepő: minden költséget állnak, a helyi közlekedés és a sportlétesítmények használata mellett a szállásért és az étkezésért sem kell fizetni.

Halálra ítélték a kiotói fekete özvegyet

Halálbüntetésre ítélte a tokiói kerületi bíróság kedden a kiotói fekete özvegyként ismert Kakehi Csiszakót, aki a vád szerint 2007 és 2013 között megölte férjét és két élettársát, valamint megpróbálta meggyilkolni egy ismerősét.

Trump Japánból üzent Észak-Koreának

Az elnök ázsiai vezetőkkel folytatott tanácskozásain kiemelt szerepet fog kapni Phenjan nukleáris fegyverkezése, ugyanakkor a legtöbb megbeszélés kereskedelmi kérdések körül forog majd.

44 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!