2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: iszlám

21 cikk 1/3 oldal

Kurz: nem nézhetjük tétlenül azt, ami a Nyugat-Balkánon történik

Aggodalomra ad okot Törökország és Szaúd-Arábia növekvő befolyása a Nyugat-Balkánon – jelentette ki Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter a Handelsblatt című német újságnak adott interjúban, amelyből részleteket az APA osztrák hírügynökség közölt hétfőn.

Bábeli világrend igazságok nélkül

Nem kétséges, hogy öreg kontinensünket, a mai világcivilizáció bölcsőjét, amikor csak tehetik, mindig ostrom alatt tartják az iszlám erői.

Feloszlattak egy muszlim szervezetet Indonéziában

Feloszlatta a kormány Indonéziában szerdán annak a muszlim szervezetnek a helyi ágát, amelynek célja, hogy egyetlen kalifátusban egyesítse az iszlám híveit szerte a világon. Freddy Harris, az igazságügyi és emberi jogi minisztérium közigazgatási főigazgatója tudatta, hogy a Felszabadulás Pártja (Hizbut Tahrír) helyi szervezetének feloszlatása azonnali hatályú.

Migráció és antiszemitizmus

Immár két éve özönlik az emberáradat Európába. Jön Ázsiából és Afrikából, jön szárazföldön és tengeren. És azóta dúl a vita a feltartóztathatatlannak látszó népvándorlásról is.

A harmadik mohamedán invázió

Az iszlám erők most nagy hadseregek nélkül terjeszkednek, mert elegendő nekik az életüket mentő menekültek (főként Ázsia és Afrika iszlám vallású országaiból érkező tömegei.

21 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!