2017. április 23., vasárnap, Béla napja

Címke: iszlám

24 cikk 1/3 oldal

Kínát és Oroszországot is eléri a muzulmán kihívás

Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint „van egyfajta közeledés” Kína és Oroszország között katonai és politikai téren a muzulmán mozgalmak ujgurföldi, illetve közép-ázsiai törekvéseivel kapcsolatban.

Feladott örökség

Folytatódhat a török nemzetállamot megalapító, sokak által a mai napig szinte félistenként tisztelt Mustafa Kemal Atatürk örökségének lebontása.

Muszlim London épül a kereszténység romjain

Sorra zárnak be a templomok, közülük többet muzulmánok vásároltak fel és alakítottak át mecsetté. A legnépszerűbb fiúnév ott már a Mohamed, a saría bíróságok szaporodnak.

Henri Boulad, az alexandriai magyar

Sokaknál már az kiverheti a biztosítékot, hogy Henri atya szerint Európa motorja a kereszténység, miközben úgy érzékeli, hogy Ferenc pápa az iszlámot nem kellő mélységben ismeri.

„Egy pszichopata volt” a londoni elkövető

Megszólaltak Khalid Masood második feleségének rokonai. A nő néhány hónap házasság után elmenekült az „uralkodó” férfitól, akihez 2004-ben ment hozzá.

A pápa és a balkáni kapu

A többszörösen veszélyeztetett és a megsemmisülés szélére taszított, iszlám környezetben élő keresztényekről a pápa mintha tudomást sem akarna venni.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!