2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin napja

Címke: iskola

24 cikk 1/3 oldal

NGM: lezajlottak az ágazati szakmai érettségik

Az idén először tettek ágazati szakmai érettségit a szakgimnáziumokban és szakközépiskolákban tanulók, a vizsgák mindenhol zavartalanul lezajlottak – tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán az MTI-t.

Robbanás történt egy afganisztáni iskolában, egy tanár meghalt

Robbanás történt kedd reggel a kelet-afganisztáni Parván tartomány egyik iszlám iskolájában, meghalt az iskola egyik tanára, aki egyben helyi vallási vezető is volt, illetve megsebesült nyolc diák – jelentette a Tolo News afgán hírügynökség.

Fülig Jimmy az érettségin

Az oktatásügyet szabad vadászterületnek tekintő ellenzéki ellendrukkerek ilyenkor már lesben állnak és válogatás nélkül mindenre rálőnek, ami csak él és mozog.

Egy értelmiségi a vidékért

Az értelmiségnek kell megteremteni azokat a lehetőségeket, amelyek kiutat mutatnak a reménytelennek ítélt helyzetből.

Nem csupán egy iskolában kampányolt Dúró Dóra

A képviselőnő bejegyzése állításaink lényegi részét nem érintette, amely szerint bejelentkező levelében az Országgyűlés oktatásért is felelős kulturális bizottságának elnökeként ír.

Gránát robbant egy dagesztáni iskolában, egy diák meghalt

Gondatlanságból felrobbanó gránát miatt vesztette életét egy diák, legalább 11 másik pedig megsérült hétfőn a dél-oroszországi Dagesztán Agvali nevű településének egyik iskolájában – közölte az Interfax orosz hírügynökség a tagköztársaság belügyminisztériumára hivatkozva.

Azonosították a San Bernardinó-i iskolában lövöldöző gyilkost

A kaliforniai San Bernardino egyik általános iskolájában hétfőn elkövetett lövöldözés tettese a lelőtt tanárnő férje volt – jelentette be a rendőrség helyi idő szerint hétfő este. Korábbi hírek még arról szóltak, hogy az egyik diák lövöldözött. A legfrissebb közlések szerint a tettessel együtt hárman haltak meg, egy gyermek még súlyos állapotban van.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!