2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: isis

9 cikk 1/1 oldal

Emelkedőben a síita félhold

Az Iszlám Állam fokozatos visszaszorulásával lassan újból létre­jöhet a szárazföldi összeköttetés Irán és Szíria között.

Bővíti iraki misszióját a Magyar Honvédség

A Magyar Honvédség ezentúl egy legfeljebb 200 fős, a szükséges technikai eszközökkel, fegyverzettel, felszereléssel ellátott katonai kontingenst állomásoztat Irak területén.

De hát tudtuk… (2.)

Előbb-utóbb a vádlottak padjára kell ültetni minden bűnös és felelős európai politikust, aki hagyta mindezt, és minden őket pártoló liberális, anarchista, szélsőbalos idiótát.

Holt városok

Az Iszlám Állam 2015-ben lefejezte a 81 éves Khaled el-Aszad palmürai régészprofesszort, aki testével védte az ókori épületegyüttest. Azóta visszafoglalták a világhírű régészeti lelőhelyet.

Bővül az ISIS elleni koalíció

A NATO is csatlakozik az Iszlám Állam (ISIS) elleni nemzetközi koalícióhoz, jelentette be Jens Soltenberg, a szervezet főtitkára a brüsszeli csúcstalálkozón.

Amerikai erők megölték az Iszlám Állam vezetőjének szövetségesét

Amerikai katonák egy titkos szíriai akcióban megölték az Iszlám Állam vezetőjének, Abu Bakr al-Bagdadinak az egyik közeli szövetségesét. Az akciót a szilveszteri isztambuli merénylettel kapcsolatban indították – jelentették be pénteken Washingtonban.

Iszlamista szálat gyanítanak

A jelenlegi információk alapján úgy tűnik, a szentpétervári robbantás hasonlít az Iszlám Állam (ISIS) terrorszervezet által végrehajtott akciókhoz.

9 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!