2017. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella napja

Címke: internet

34 cikk 1/4 oldal

Az internet a dzsihadisták igazi menedéke

Az ISIS semmit sem vesztett internetes népszerűségéből. A mai napig tömegek kattintanak a dzsihadisták által feltöltött online tartalmakra.

Brüsszel uniós kiberbiztonsági ügynökséget állítana fel

Javaslatot nyújtott be az internetes biztonság megerősítésére kedden az Európai Bizottság (EB), és ennek értelmében egyebek mellett felállítanának egy uniós kiberbiztonsági ügynökséget és közös tanúsítási rendszert fogadnának el.

Máshogyan mobilozik az Y generáció

Életmódjuk a mobilitásról szól, kommunikációs eszközeik pedig sokkal inkább személyükhöz kötődnek, mintsem lak- vagy tartózkodási helyükhöz.

Egyre többen interneteznek

Folytatódott az internetpiac dinamikus bővülése a második negyedévben; az előfizetések száma túllépte a 9,1 milliót, és 8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit – írta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványában.

Klikkújságírók és webkettes olvasók

Vajon eljön-e a print (nyomtatott sajtó) halála? A média etetése, azaz kis példányszámú lapok megjelentetése valóban kifizetődő-e? Mikor manipulálnak bennünket?

Továbbra sem érezzük a veszélyt

Nem elég az, hogy az állam és a szakma is elvégezze a rá eső feladatokat a biztonságos internetezés megteremtéséért; a kibervédelem harmadik lába maga a felhasználó.

34 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!