2017. május 25., csütörtök, Orbán napja

Címke: interjú

25 cikk 1/3 oldal

Simicskó: Mindenkire szükség van

A XXI. század legnagyobb kihívása a haza, Magyarország védelmezése, a nemzet megmaradása – emelte ki a honvédelmi miniszter pénteken Buda­pesten.

Gyurcsány pofátlansága határtalan

A szerző ennek a cikknek a bővített változatát a Gyurcsány-interjút követő első munkanapon elküldte közlésre a Magyar Nemzetnek. Azóta még válaszra sem méltatták.

Pluszpénzt kér Tarlós István

A főváros vezetője szerint előbb-utóbb gyakorlati okokból változtatni kell Budapest közigazgatási struktúráján, ettől függ a 2019 utáni szerepvállalása is.

Szigorított egy ceruzacsonkért

„Megszámlálhatatlan gyilkosságban való tevékeny részvétel feltételezése” miatt ítélték el. Első és másodfokon nyolc évet, majd ügyészi fellebbezésre tizenöt évet kapott.

Magyarországon most a kampány főpróbája zajlik

Mi meg akarjuk őrizni Európa fundamentumait. Nem akarunk párhuzamos társadalmakat, nem akarjuk kicserélni a népességet és nem akarjuk a keresztény civilizációt egy másfajtával leváltani.

Látványsporttá tenné az úszást

A megválasztása (január 8.) és a budapesti vizes világbajnokság rajtja (július 14.) közötti időszak felezőpontjában adott interjút lapunknak Bienerth Gusztáv.

Diplomatikus igenek

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének mai slágermérkőzésén a címvédő CSM Bucuresti az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatával játszik.

25 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!