2017. április 26., szerda, Ervin napja

Címke: integráció

19 cikk 1/2 oldal

Iszlamizmus fogyasztóbarát csomagolásban

Az integráció nem más, mint csupán látszat, hiszen éppen a szabályok betartásával válik majd lehetővé a környezet iszlamizálása.

Európának nem kellenek a kvóták

A kötelező betelepítési kvóta nem kell Európának, a szabályok a gyakorlatban már rég megbuktak – jelentette ki a lapunknak adott interjúban Völner Pál.

Nagy-Albánia-tervek jöhetnek az EU helyett

Edi Rama albán miniszterelnök a Balkán stabilitását félti attól, ha más szereplők nagyobb hatással lennének a balkáni viszonyokra, mint az EU.

Thatcher megmondta

Nem! Nem! Nem! – a néhai brit miniszterelnök szavai ma jobban és tisztábban visszhangzanak a brit parlament folyosóin, Anglia utcáin és Európa fővárosaiban, mint valaha.

Kitarovic: Horvátország érdeke az együttműködés a V4-ekkel

Horvátország érdekelt a visegrádi négyekkel való (V4) együttműködésben – jelentette ki Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő kedden Zágrábban, Milos Zeman cseh köztársasági elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján.

Egyre kritikusabb az osztrák lakosság a migránsokkal szemben

Az osztrákok az élet minden területén egyre kritikusabbak az Ausztriában élő migránsokkal, menekültekkel és bevándorlókkal szemben, és általános kiábrándultság tapasztalható körükben az együttélést illetően – derült ki az Osztrák Integrációs Alap (Österreichischer Integratrionsfond, ÖIF) frissen közzétett 2017-es integrációs felméréséből.

19 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!