2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

Címke: innováció

10 cikk 1/1 oldal

Már félszáz startupunk van a nemzetközi piacokon

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke elmondta: a legtöbbször hivatkozott európai Digital City Index 2016-os listájában már a 33. helyen állunk.

Az innovációhoz megfelelő légkör is kell

Valószínűsíthető, hogy egy online jegyvásárlási rendszert bármelyik felkészült magyar kisebb informatikai cég is ki tudott volna fejleszteni.

Pálinkás József: közel kell hozni a kutatásokat az ipar igényeihez

Közel kell hozni a tudományos kutatásokat a Magyarországon működő ipari vállalatok és vállalkozások innovációs igényeihez – mondta az MTI-nek Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal elnöke annak kapcsán, hogy a felfedező kutatási felhívások most közzétett eredményéről beszélt.

Új üzleti lehetőségek Asztanában

Kárteszi Nándor miniszteri biztos elmondta azt is, hogy bár a világkiállításokon nem jellemző a cégek jelenléte, a magyar pavilonnál ez a meghatározó.

Több tíz milliárd forint innovációra 2014 óta

A hazai cégek és intézmények 2014 óta 42 milliárd forintot meghaladó összeget nyertek el kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységeik támogatására az Európai Unió e célt szolgáló alapjából.

Stratégiai megállapodást kötött az Audi és az SZTE

Oktatási és kutatási együttműködésről kötött stratégiai megállapodást az Audi Hungária Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kedden a felsőoktatási intézmény innovációs napján.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!