2017. február 26., vasárnap, Edina napja

Címke: ingatlan

20 cikk 1/2 oldal

Ingatlanos Oscart kaphat a Liget Budapest Projekt

Az elismerésnek nem mindenki örül. A MIPIM ingatlanpiaci szakkiállítás honlapját levelekkel akarja elárasztani a Városliget megújítását ellenző civil csoportosulás.

Önálló standdal lesz jelen Budapest a világ legnagyobb ingatlanvásárán

Budapest újra részt vesz a világ legjelentősebb ingatlanpiaci szakkiállításán, a március 14. és 17. között a franciaországi Cannesban megrendezendő MIPIM-en – jelentette be Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes csütörtökön a fővárosban. Önálló standon, Budapest brand alatt mutatják be a Liget Budapest Projektet és a jelentős ingatlanfejlesztéseket.

Több tucat ingyentelek talált gazdára

Többnyire sikeresek azok a programok, amelyeket hazai települések indítottak a családi otthonteremtési kedvezményt igénybe vevő családoknak.

Öt év fegyházra ítéltek két drogdílert Nyíregyházán

Kábítószer-kereskedelem bűntettének kísérlete miatt jogerősen öt-öt év fegyházbüntetésre ítélt két embert szerdán a Nyíregyházi Törvényszék – közölte a bíróság sajtószóvivője az MTI-vel.

Egymillió négyzetmétert építenek fel jövőre

A befektetők és az ingatlant bérlő vagy vásárló gazdasági vállalkozások mellett a lakást venni szándékozó magánszemélyek is nagyon kedvezőnek ítélik a 2017-es évet.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!