2017. június 22., csütörtök, Paulina napja

Címke: ingatlan

14 cikk 1/2 oldal

Az ingatlanpiacon két tendencia bontakozik ki

Budapesten csökkent, a kis településeken nőtt az üres lakások aránya – mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Nem nézzük meg alaposan a lakáshitelek feltételeit

Kezdéskor a lakáskeresők 81 százalékánál már eldőlt, hogy mennyit terveznek költeni, kétharmaduknak pedig nagyjából sikerült is magát ehhez az összeghez tartania – derül ki a Budapest Bank felméréséből.

Veszélybe kerülhet az MSZP vagyona

Egy nagy értékű belvárosi ingatlannal gazdagodhat a Magyar Munkáspárt annak a tulajdonjogi pernek a végén, amelyet kedden kezd tárgyalni az illetékes bíróság.

Vita az állampárt vagyonának sorsáról

A Magyar Munkáspárt gazdagabb lehet egy belvárosi ingatlannal, de ami fontosabb: perek sokasága zúdulhat az amúgy is nehéz helyzetben lévő szocialistákra.

Egyre több az eladó ház

Az elmúlt hónapokban folyamatosan növekedett az eladó nagyméretű – 150-250 négyzetméteres – családi házak száma a piacon, egyre többen szeretnének túladni nagy ingatlanukon – derül ki az Otthontérkép.hu legfrissebb elemzéséből.

Lefoglalt orosz ingatlanok: Moszkva válaszlépéseket helyezett kilátásba

Oroszország válaszlépéseket foganatosíthat, ha az Egyesült Államok nem szolgáltatja vissza a területén az Obama-kormányzat záró időszakában lefoglalt orosz diplomáciai ingatlantulajdont – jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó pénteki moszkvai sajtótájékoztatóján.

Kultúrtáj

A borászok teljes építési tilalmat vezetnének be, hogy megakadályozzák az ingatlanbefektetők ügyeskedéseit, és megóvják a történelmi borvidéket.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!