2017. július 27., csütörtök, Olga, Liliána napja

Címke: ingatlan

15 cikk 1/2 oldal

Olcsóbb lakáshiteleket hozhat az ősz

A pénzintézetek versenye miatt egyre olcsóbbá válhatnak a lakáshitelek, és így több lehetőség nyílik a fogyasztói szempontból kedvezőtlenebb, drága kölcsönök kiváltására.

Szakértő: eltűntek a készpénzes vásárlók az ingatlanpiacról

Az ingatlanpiacra 2015-ben és 2016 első felében jellemző volt, hogy a vevők többnyire készpénzzel vásároltak, ezzel szemben most inkább banki hitellel vesznek ingatlant – mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Jelzálogkölcsön felújításra

A magántőke energiahatékonysági befektetésekbe való bevonásának lehetőségét vitatták meg piaci szereplők nemrégiben az Európai Parlamenttel.

Az ingatlanpiacon két tendencia bontakozik ki

Budapesten csökkent, a kis településeken nőtt az üres lakások aránya – mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Nem nézzük meg alaposan a lakáshitelek feltételeit

Kezdéskor a lakáskeresők 81 százalékánál már eldőlt, hogy mennyit terveznek költeni, kétharmaduknak pedig nagyjából sikerült is magát ehhez az összeghez tartania – derül ki a Budapest Bank felméréséből.

Veszélybe kerülhet az MSZP vagyona

Egy nagy értékű belvárosi ingatlannal gazdagodhat a Magyar Munkáspárt annak a tulajdonjogi pernek a végén, amelyet kedden kezd tárgyalni az illetékes bíróság.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!