2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: ingatlan

23 cikk 1/3 oldal

Baán László: a Liget Budapest óriási sikert ért el Cannes-ban

Óriási sikert ért el a Liget Budapest projekt a cannes-i nemzetközi ingatlan szakkiállításon (MIPIM) azzal, hogy a legátfogóbb nagyprojektek között a világ négy legjobb terve közé került, egyedül Európából – közölte Baán László, a projekt miniszteri biztosa csütörtök este az MTI-vel.

Nagy az érdeklődés Budapest iránt a cannes-i ingatlanexpón

Nagy érdeklődés övezi a Budapest-standot a franciaországi Cannes-ban megnyílt nemzetközi ingatlanpiaci szakkiállításon, a MIPIM-en, eredményes tárgyalásokat folytattak a magyar fejlesztők – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Csütörtökön derül ki, hogy a Liget Budapest Projekt elnyeri-e legnagyobb és legátfogóbb fejlesztés díját.

Bővíthetik az eszközkezelő keretét

Jelenleg is zajlik a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. ingatlanvásárlási keretének további bővítésének részleteit tartalmazó javaslat kidolgozása.

Kedvez az adósoknak a piaci fellendülés

Mivel az elmúlt két évben harminc-negyven százalékkal nőtt országosan a lakások értéke, a bankoknak is egyre inkább érdekük a piaci körülmények közti értékesítés.

A családok többletjövedelme a lakáspiac élénkülését is segíti

A folyamatos béremelkedés és az adókedvezmények miatt egyre több jövedelem marad a családoknál, akik ezt a jövedelmet többek között lakásvásárlásra is tudják fordítani – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.

23 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!