2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin napja

Címke: ingatlan

20 cikk 1/2 oldal

Vita az állampárt vagyonának sorsáról

A Magyar Munkáspárt gazdagabb lehet egy belvárosi ingatlannal, de ami fontosabb: perek sokasága zúdulhat az amúgy is nehéz helyzetben lévő szocialistákra.

Egyre több az eladó ház

Az elmúlt hónapokban folyamatosan növekedett az eladó nagyméretű – 150-250 négyzetméteres – családi házak száma a piacon, egyre többen szeretnének túladni nagy ingatlanukon – derül ki az Otthontérkép.hu legfrissebb elemzéséből.

Lefoglalt orosz ingatlanok: Moszkva válaszlépéseket helyezett kilátásba

Oroszország válaszlépéseket foganatosíthat, ha az Egyesült Államok nem szolgáltatja vissza a területén az Obama-kormányzat záró időszakában lefoglalt orosz diplomáciai ingatlantulajdont – jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó pénteki moszkvai sajtótájékoztatóján.

Kultúrtáj

A borászok teljes építési tilalmat vezetnének be, hogy megakadályozzák az ingatlanbefektetők ügyeskedéseit, és megóvják a történelmi borvidéket.

GKI: kissé romlottak a lakossági lakáspiaci várakozások

Miközben a lakásvásárlásra és építésre vonatkozó lakossági várakozások kissé romlottak, a használt lakások várható áremelkedési ütemét illető várakozások Budapesten átlagosan nem sokat változtak a negyedévvel ezelőttihez képest – közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb, negyedévente közölt ingatlanpiaci felmérésében.

Nem csak a lakás ára jelent költséget

Az év első két hónapjában a főváros pesti kerületeiben 10-18 százalékos áremelkedés volt tapasztalható a lakások négyzetméterárában.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!