2017. április 23., vasárnap, Béla napja

Címke: ingatlan

19 cikk 1/2 oldal

GKI: kissé romlottak a lakossági lakáspiaci várakozások

Miközben a lakásvásárlásra és építésre vonatkozó lakossági várakozások kissé romlottak, a használt lakások várható áremelkedési ütemét illető várakozások Budapesten átlagosan nem sokat változtak a negyedévvel ezelőttihez képest – közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb, negyedévente közölt ingatlanpiaci felmérésében.

Nem csak a lakás ára jelent költséget

Az év első két hónapjában a főváros pesti kerületeiben 10-18 százalékos áremelkedés volt tapasztalható a lakások négyzetméterárában.

Baán László: a Liget Budapest óriási sikert ért el Cannes-ban

Óriási sikert ért el a Liget Budapest projekt a cannes-i nemzetközi ingatlan szakkiállításon (MIPIM) azzal, hogy a legátfogóbb nagyprojektek között a világ négy legjobb terve közé került, egyedül Európából – közölte Baán László, a projekt miniszteri biztosa csütörtök este az MTI-vel.

Nagy az érdeklődés Budapest iránt a cannes-i ingatlanexpón

Nagy érdeklődés övezi a Budapest-standot a franciaországi Cannes-ban megnyílt nemzetközi ingatlanpiaci szakkiállításon, a MIPIM-en, eredményes tárgyalásokat folytattak a magyar fejlesztők – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Csütörtökön derül ki, hogy a Liget Budapest Projekt elnyeri-e legnagyobb és legátfogóbb fejlesztés díját.

Bővíthetik az eszközkezelő keretét

Jelenleg is zajlik a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. ingatlanvásárlási keretének további bővítésének részleteit tartalmazó javaslat kidolgozása.

19 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!