2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Címke: IMF

14 cikk 1/2 oldal

Egy tetszetős liberális délibáb

Nem véletlen, hogy a feltétel nélküli alapjövedelmet végül sehol sem vezették be, mivel a fennálló szociális kríziseket csak konzerválja, rossz és költséges válaszokat eredményez.

Jövőre tovább hízik a világgazdaság GDP-je

Fenntartotta a globális gazdaság növekedésére vonatkozó áprilisi előrejelzését a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hétfőn kiadott frissített jelentésében. A

IMF: tartós marad a világgazdaság növekedése

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) fenntartotta a globális gazdaság növekedésére vonatkozó áprilisi előrejelzését, miközben javította a kínai és az euróövezeti GDP bővülésére vonatkozó prognózisát.

Az IMF kész további 1,6 milliárd eurós hitelt nyújtani Görögországnak

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatótanácsa elviekben 1,6 milliárd eurós (1,8 milliárd dolláros) készenléti hitelt hagyott jóvá csütörtökön a pénzügyi világválság által súlyosan érintett Görögországnak, csatlakozva az európai intézmények által nyújtott támogatásokhoz.

Folyósították a következő hitelrészletet Görögországnak

Folyósította a görög mentőcsomag következő, 7,7 milliárd eurós részletét hétfőn az euróövezeti állandó mentőalap (ESM), miután néhány nappal ezelőtt jóváhagyták a kifizetést a közös valutát használó uniós tagállamok és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) megállapodása nyomán.

Jóváhagyták a görög uniós mentőcsomag újabb részletét

Jóváhagyta a görög mentőcsomag következő, 8,5 milliárd eurós részletét pénteken az euróövezeti állandó mentőalap (ESM), miután a közös valutát használó uniós tagállamok pénzügyminiszterei és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) nemrégiben megállapodásra jutottak az ügyben.

A rövidlátó kereskedelempolitika elkerülését sürgeti az IMF

A Nemzetközi Valutaalap felszólította szerdán a G20-csoport vezetőit, hogy kerüljék a „rövidlátó” nacionalista politikákat és dolgozzanak együtt kereskedelmi és gazdasági nézeteltéréseik megoldásán e heti németországi tanácskozásukon.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!