2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

Címke: illegális bevándorlás

248 cikk 1/25 oldal

Kanadát leterhelik a menedékkérők

Kanada biztonságos országként ismeri el az Egyesült Államokat, így nem fogad be egyetlen menedékkérelmet sem a két ország közötti határállomásokon.

Közel száz illegális bevándorlót próbáltak hazánkba csempészni

Csaknem száz, Magyarországra illegálisan bejutni próbáló embert tartóztatott fel kedden a román határrendészet a Nagylak-Csanádpalota határátkelőnél, akik egy török – ponyvás – teherautó rakterében elrejtőzve akartak a bejutni a schengeni övezetbe.

Menedékfaluról álmodik a MigAid

A „migránsfalvak” létrehozásának gondolatával nem Franziska Keller, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség EP-képviselőcsoportjának társelnöke játszott el először.

Bíróság kötelezi a hatóságokat a calais-i bevándorlók ellátására

A francia igazságszolgáltatás hétfőn gyorsított eljárásban kötelezte a hatóságokat arra, hogy nyújtsanak segítséget az észak-franciaországi Calais környékén ismét megjelent illegális bevándorlóknak. Befogadó központ létesítésére ugyanakkor nem kötelezte a hatóságokat a bírói döntés.

Négy győri embercsempész ellen indult eljárás Szegeden

Fejenként negyvenezer forintért akart a szerb-magyar határ közeléből Ausztriába szállítani pakisztáni migránsokat az a négy férfi, akiknek elrendelte előzetes letartóztatását a Szegedi Járásbíróság – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

248 cikk 1/25 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!