2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: illegális bevándorlás

256 cikk 1/26 oldal

Visegrádi erőpozíció

Kétség sem férhet hozzá, hogy az uniós intézmények között kakas­viadal kezdődött kvótaügyben, amely gyakorlatilag az egész brüsszeli gépezet alapproblémájára rávilágít.

A cseh kormányfő kvótaügyben „elvi megoldást” szeretne

Andrej Babis cseh miniszterelnök elutasította csütörtökön, hogy Prága a „szlovák utat” kövesse, és néhány menekült befogadásával rábírja az Európai Bizottságot a Csehország ellen indított kvótaper visszavonására – jelentette a prágai közszolgálati hírtelevízió (CT24).

Kormányszóvivő: a visegrádi négyek bőven kiveszik a részüket a szolidaritásból

A visegrádi négyek (Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) bőven kiveszik a részüket a szolidaritásból az illegális bevándorlás ügyében, amiről az is tanúskodik, hogy 35 millió euróval (11 milliárd forinttal) támogatják a líbiai határok védelmét célzó kezdeményezést – jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Elemző: abszurd a Magyarország ellen kezdeményezett kvótaper

Abszurdnak tartja az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója az Európai Bizottságnak (EB) azt a lépését, hogy az Európai Bíróság elé citálja a kötelező betelepítési kvóta elutasítása miatt Magyarországot.

256 cikk 1/26 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!