2017. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: illegális bevándorlás

278 cikk 1/28 oldal

A szlovén hatóságok kitoloncoltak egy szír migránscsaládot

Visszatoloncolták Horvátországba a szlovén hatóságok azt a szír menedékkérő családot, amely még 2015-ben turista vízummal érkezett az országba, és az anya ott szülte meg gyermekét is – közölte a helyi sajtó szerdán.

Változást sürget a gyermekkorú menedékkérők ügyében az Európa Tanács

Európának mihamarabb alternatívákat kell találnia a gyermekkorú menedékkérők őrizetbe vételére, illetve biztosítania kell a megfelelő életkörülményeket a befogadó központokban – figyelmeztetett szerdán az Európa Tanács a görögországi, olaszországi, franciaországi, törökországi és macedóniai tényfeltáró látogatások tapasztalatait összegző jelentésében.

Magyarország növelheti jelenlétét Irakban

Szijjártó Péter a magyar katonai részvétel növelését és meghosszabbítását ajánlotta fel a terrorellenes harcban egy washingtoni konferencián.

Rettegésben tartják az iszlamisták Svédországot

Malmö városának rendőrfőnöke lényegében elismerte, hogy a rendőrség képtelen uralni a az elsősorban Irakból és Szíriából érkező bevándorlók okozta helyzetet.

A pápa és a balkáni kapu

A többszörösen veszélyeztetett és a megsemmisülés szélére taszított, iszlám környezetben élő keresztényekről a pápa mintha tudomást sem akarna venni.

Kósa Lajos szerint szégyen a strasbourgi döntés

A Soros által finanszírozott szervezetek ügynökei a magyar állammal pereskedtek két olyan bangladesi fiatalember védelmében, akikről azt sem tudni most hol vannak.

Brüsszel még ketyegő bomba

Egy évvel a 32 áldozatot követelő merényletek után továbbra is rengeteg potenciális terrorista bújhat meg a belga főváros hírhedt negyedében, Molenbeekben.

278 cikk 1/28 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!