2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Címke: hosszú katinka

14 cikk 1/2 oldal

Lesz itt egy vb is…

Hosszú Katinka szerdán egy olyan hosszúságú, angol nyelvű nyílt levéllel jelentkezett, amelynek az elolvasásához háromnapi hideg élelemmel kell feltankolnia magát az embernek.

Hosszú Katinka nagyot úszott Monacóban

Hosszú Katinka szenzációs időeredménnyel nyert 200 méter vegyesen a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat monacói állomásának vasárnapi versenynapján.

Lex Hosszú

Bizonyíték persze nincs, de jól ismerjük a Balczó Andrásnak tulajdonított bonmot-t: törleszteni nem akkor kell, amikor szeretnénk, hanem akkor, amikor lehet.

A magyar szövetség értetlenül áll a FINA döntése előtt

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) értetlenül áll a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) döntése előtt, amely jelentősen megváltoztatta a szabályokat a 2017-es úszó világkupa-sorozatra. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is élesen kritizálta korábban az új rendszert.

Tiszta verseny

Természetesen a sport sem mentes a politikától. Hogyan is lehetne, hiszen állami forintok híján nem győzné a versenyt a nemzetközi porondon.

Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid újabb sikerei Amiens-ben

Hosszú Katinka két arany- és egy bronzérmet, míg Verrasztó Dávid egy aranyat gyűjtött be vasárnap a Golden Tour elnevezésű, 50 méteres medencébe kiírt franciaországi úszókörverseny befejező állomásán, Amiens-ben.

Hosszú tegnap már odapörkölt

Mindenki azt találgatta a Debreceni Sportuszodában az úszók országos bajnokságán, vajon továbbra is nyeretlen marad-e a világ legjobb úszónője.

Gyurta újra főszerepben

Gyurta Dániel nyolc hónappal a számára balsikerű riói olimpia után biztató idővel nyerte meg a 200 méteres mellúszás a debreceni úszó-ob nyitónapján.

14 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!