2017. december 15., péntek, Valér napja

Címke: hosszú katinka

19 cikk 1/2 oldal

Most minden éremből jutott

Úgy néz ki, Hosszú Katinka megbízhatóan mindennap szállít egy aranyérmet az úszók koppenhágai rövid pályás Európa-bajnokságáról.

Hosszú Katinka a világcsúcs közelében

Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

Hosszúnak egyedül is megy

Koppenhágában megkezdődött az úszók rövid pályás Európa-bajnoksága, Hosszú Katinka pedig rögtön elkezdte az aranygyűjtést.

Hosszú Katinka megkezdte az aranygyártást

A koppenhágai rövidpályás úszó Eb-n Hosszú Katinka aranyérmet szerzett 400 méter vegyesen, Bernek Péter pedig második lett 400 méter gyorson.

A címvédő magyar úszók könnyedén jutottak tovább a rövidpályás Eb-n

Mindegyik címvédőként rajthoz álló magyar úszó bejutott az esti elődöntőkbe vagy döntőkbe szerdán a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokság nyitónapjának előfutamaiból. Közülük Hosszú Katinka és Bernek Péter az esti programban már éremért úszhat.

Elsöprő magyar új hullám?

Negyvennégy ország hétszáz úszója, köztük 32 magyar veti magát a koppenhágai Royal Arena vizébe mától a 19. rövid pályás Európa-bajnokságon, amelyen a magyar küldöttség a harmadik legnépesebb.

Taroltak a magyar úszók Szingapúrban

Hosszú Katinka 400 méter vegyesen, Gyurta Gergely pedig 1500 méter gyorson győzött a rövidpályás úszó világkupa-sorozat zárónapján Szingapúrban.

19 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!