2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin napja

Címke: hollandia

48 cikk 1/5 oldal

Összeomlott a holland koalíciós tárgyalások második fordulója is

Összeomlott a hollandiai koalíciós tárgyalások négy párt részvételével zajló második fordulója, miután a liberális D66 és a Keresztény Unió (CU) vezetői úgy döntöttek, hogy az áthidalhatatlan nézetkülönbségek miatt nem folytatják az egyeztetéseket – jelentette be a kormányalakítást felügyelő Edith Schippers.

Nem tárgyalnak tovább a holland pártok

Összeomlottak a hollandiai koalíciós tárgyalások, amelyek a március 15-i választások nyomán kezdődtek meg négy párt részvételével – jelentette be hétfőn az egyeztetéseket felügyelő Edith Schippers.

Delev kivégezte Hollandiát

A bolgárok szenzációs, Hollandia elleni győzelmének egy mélynövésű, 169 centis csatár, bizonyos Szpasz Delev volt a kulcsa.

Lezárták Róma központját

Az olasz főváros központjában emelkedő Capitolium domb környékére csakis a csúcs résztvevői, a delegációk és az akkreditált újságírók léphetnek be.

Elismerés a magyar energetikának

A világ 127 országa közül a 21. legjobb teljesítményét nyújtja a Magyarország energetikai rendszere és energiaellátása a Világgazdasági Fórum legfrissebb ranglistája szerint.

Közzétették a hollandiai választások hivatalos végeredményét

Közzétette a választási bizottság kedden az előző heti hollandiai választások hivatalos végeredményét, amely megerősítette a liberális konzervatív kormánypárt, a Néppárt a Szabadságért és a Demokráciáért (VVD) győzelmét.

48 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!