2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: hitel

27 cikk 1/3 oldal

Buszon lehet készpénzt felvenni

Pénzkiadó automatával felszerelt mozgó bankfióknak kialakított kisbuszt vezet be a Takarék-csoport. A buszok a települések központi helyeire vagy az ügyfél lakóhelyére is elmennek.

Aranykor következhet a régióban

A térségben, így Magyarországon is dinamikus gazdasági fejlődés lehet a következő években, amelynek eredményeként a fizetések elérhetik a nyugati színvonal kétharmadát.

Az alapszámla nem hozott sok változást

Az eltelt egy évben csekély volt a kereslet a minden hitelintézet által kötelezően nyújtandó alapszámla iránt – derül ki a Magyar Idők piaci körképéből.

Ukrajna is lerázná magáról az IMF-et

Az ukrán pénzügyminiszter szerint országának már nem lesz szüksége további IMF támogatásra azután, hogy a jelenlegi, hatodik hitelmegállapodás lejár két év múlva.

Bővül a lakossági hitelezés

Kedvezően ítélik meg a hazai gazdaság kilátásait és az ezekkel járó hitelezési lehetőségeket a K&H Banknál.

Nagyot zuhantak a személyi hitelek kamatai

A csökkenés legfontosabb oka, hogy az elmúlt években az MNB több cikluson át mérsékelte az alapkamatot, amely jelenleg 0,9 százalék.

Utazásra költünk pénzt a legszívesebben

A magyar családok 28 százaléka tervez idén üdülési kiadásokat, míg iskolakezdésre és lakásfelújításra egyaránt 17 százalék szándékozik költeni. Ruházati cikkek vásárlásával a megkérdezettek 13 százaléka kalkulál, egészségügyi kiadásokkal pedig 8 százalékuk számol nyáron és ősz elején – derül ki a Cofidis Hitel Monitor legfrissebb országos reprezentatív kutatásából.

Jól alakul a bankok idei éve

Érkeznek az első félévi számok, amelyek alapján 2017 eddig kifejezetten jól telik a bankrendszernek, a hitelintézetek erős profitról számolnak be.

27 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!