2017. december 11., hétfő, Árpád napja

Címke: heller ágnes

7 cikk 1/1 oldal

A Jobbik szép új valóságáról

A mi történetünk igazi főhőse Vona Gábor, aki a mesebeli királyfival ellentétben már meg se kísérel magának és híveinek fenntartani semmilyen idilli látszatot,

Heller Ágnes és a Jobbik közeledése

Hosszú éveken át használta a Jobbikot a balliberális oldal arra, hogy Vonáék és a Fidesz–KDNP nem létező szövetségével próbálja aláásni a kormányzó pártok tekintélyét.

A Szabad Néptől jöttem

Rettentő hálásnak kell lennünk a Magyar Narancsnak, mert lehetővé teszi számunkra, hogy a Szabad Nép egykori munkatársának autentikus véleményét megismerhessük az Orbán-rendszerről.

A rettegők változó arcai és a Jobbik

Csodálatos videóra bukkantam! 2014-es. Akkoriban kezdett cuckulni a Jobbik. Jöttek a kiscicák, a kiskutyák, a gárdamellények meg eltűntek. A zsidózást és a cigányozást Vona úr betiltatta.

Heller a zsidózást is elnézi a Jobbiknak

A Jobbik politikusainak zsidózó kijelentései ellenére Heller Ágnes szerint a balliberális oldalnak össze kell fognia Vonával, mert Orbán Viktor legyőzése mindennél fontosabb.

Jobbik-hakni a liberálisoknál

A szélsőbaltól a Jobbikig terjedő ellenzéki szervezetek választójogireform-javaslatát Gulyás Márton, a provokatív akcióiról ismertté vált baloldali aktivista mutatta be.

Frakciófikció

Újabban ugrásszerűen megszaporodtak a nagy ívű ellenzéki bejelentések. Lassan már követni is képtelenség, ki milyen épületes ökörségekkel áll elő.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!