2017. november 22., szerda, Cecília napja

Címke: Harvey Weinstein

12 cikk 1/2 oldal

Zéró tolerancia

A hatalmi helyzetükkel szexuálisan visszaélőkkel szemben nincs tolerancia. Legyen szó rendező-színész, igazgató-titkárnő, professzor-hallgató vagy akár orvos-nővér kapcsolatról.

Zaklatottak

Magyarországnak is van egy zaklatója: Soros György. Elsőre jo­viális, ősz öregúrnak látszik, ám a jámbor külső mögött spekuláló, ravasz kandúr lapul.

Újabb színésznő vádolja erőszakkal a producert

Annabella Sciorra, a Maffiózók című tévésorozat színésznője a legutóbbi áldozat, aki a The New Yorker magazinnak számolt be arról, hogy a befolyásos producer, Harvey Weinstein megerőszakolta.

„Egy zsúfolt kupleráj”

A legújabb szexbotránnyal nemcsak a hollywoodi színészóriások és a nagybetűs szakma veszíthet sokat, hanem az amerikai Demokrata Párt is.

A disznófejű nagyúr és a dívák

Mégis, Harvey Weinstein virtuális kasztrálása fölvet néhány problémát. Mindenekelőtt azt, hogy mi van a liberalizmus egyik legnagyobb vívmányával, az ártatlanság vélelmével.

Újabb nők vádolták meg nemi erőszak elkövetésével Harvey Weinsteint

Újabb két nő vádolta meg Harvey Weinstein amerikai producert nemi erőszak elkövetésével. Közben Woody Allen filmrendező, akit az 1990-es években fogadott lánya molesztálásával vádoltak meg, egy interjúban „szomorúságának adott hangot” a Weinstein-ügy miatt.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!