2017. április 26., szerda, Ervin napja

Címke: halottak

26 cikk 1/3 oldal

Pokolgépes merénylet Libanonban, halottak

Legalább két szíriai életét vesztette csütörtökön, amikor pokolgép robbant kocsijuk mellett egy északkelet-libanoni település határában – közölte egy helyi biztonsági forrás.

Teherautós merénylő robbantott Bagdadban

Robbanószerrel megrakott teherautót robbantott fel szerda este egy öngyilkos merénylő Bagdadban. Akciójának legalább 17 halottja és 60 sebesültje van.

Középiskolások haltak meg egy japán lavinában

Nyolc középiskolás fiú valószínűleg meghalt, több mint 30 ember pedig megsérült egy hétfői lavinában Japán keleti részén – közölték a helyi hatóságok.

Több mint hatvan holttestet emeltek ki egy épület romjai alól

Hatvanegy holttestet emeltek ki egy összedőlt moszuli ház romjai alól, amelyet feltehetően aláaknáztak a dzsihadisták – közölte vasárnap az iraki hadsereg, amely szerint semmi sem utal arra, hogy a ház a koalíciós erők légicsapása okozta robbanásban semmisült meg.

Légitámadás ért egy szíriai börtönt, sokan meghaltak

Légicsapások értek egy börtönt szombatra virradó éjjel a szíriai felkelők és dzsihadisták kezén lévő Idlíb városában, s a támadásban legalább 16-an meghaltak – jelentette az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Többen meghaltak egy guatemalai fegyenclázadásban

Lázadás tört ki egy fiatalkorúak és felnőttek számára fenntartott börtönben vasárnap Guatemalában, a hatóságok szerint két őr meghalt, és többen megsérültek.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!