2017. május 27., szombat, Hella napja

Címke: halottak

29 cikk 1/3 oldal

Az Iszlám Állam jelentkezett elkövetőként

Az Iszlám Állam jelentkezett a manchesteri robbantás elkövetőjeként, a dzsihadista szervezett közösségi portálokon tette közzé az ezt ismertető videofelvételt – közölte kedden az Akbar Irak internetes portál.

Egy pakisztáni kormánymilícia több tagját megölte egy út menti bomba robbanása

Egy pakisztáni kormánymilícia legalább öt tagja meghalt, több tagja pedig megsebesült, amikor az északnyugat-pakisztáni törzsi területek egyik kietlen vidékén, az afgán határ közelében áthaladva egy út menti bomba robbant mellettük – közölte hétfőn egy pakisztáni kormánytisztviselő.

Közel 150 halottja van a Brák as-Sáti légi bázis elleni támadásnak

Legalább 141 ember vesztette életét a líbiai egységkormányhoz hű milíciáknak a riválisaik által ellenőrzött Brák as-Sáti légi bázis ellen végrehajtott támadásában, a halottak többsége az ország keleti felét uraló Halifa Haftár tábornok katonája – közölte pénteken a Haftárhoz hű erők szóvivője.

Börtönlázadásban lelőttek sok rabot Pápua Új-Guineában

Börtönlázadás volt a hét végén Pápua Új-Guineában, sokan kiszöktek az intézményből, a börtönőrök lelőttek 17 rabot, hármat elfogtak, további 57 viszont szökésben van – jelentette hétfőn a helyi média.

Földrengés volt Kínában, többen meghaltak

Közepes erejű, 5,5-ös fokozatú földrengés rázta meg csütörtök reggel Kína északnyugati részét, a helyi hatóságok nyolc halottról és 23 sérültről tájékoztattak, több mint 180 épület omlott össze, és 750 ember marad hajlék nélkül.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!