2017. július 24., hétfő, Kinga, Kincső napja

Címke: halottak

30 cikk 1/3 oldal

Tizenegy embert gyilkolt meg egy fegyveres csoport Mexikóban

Tizenegy embert gyilkolt meg egy fegyveres csoport csütörtökön a Mexikó északi részén lévő Hidalgo állam egyik városában, miután a csoport tagjai behatoltak egy házba, ahol gyermekeknek rendeztek ünnepséget.

A tűzszünet ellenére ismét haltak meg ukrán katonák a kelet-ukrajnai fronton

Az aratások idejére megkötött tűzszünet ellenére folytatódnak a harcok a Donyec-medencében, a kijevi hadműveleti parancsnokság vasárnap reggeli közleménye szerint az elmúlt napban két ukrán katona esett el és három sebesült meg, előtte pedig szombatra virradóra egy életét vesztette és kilenc sérüléseket szenvedett.

Több mint félszáz halottja van egy szíriai börtön bombázásának

Több mint félszáz halottja van annak a bombázásnak, amelyet hétfőn hajtott végre Szíriában a nemzetközi koalíció az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik börtöne ellen – adta hírül kedden az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Bányarobbanás történt Kolumbiában, halottak

Két ember meghalt, egy társuk megsebesült és tizenegy másik eltűnt, amikor robbanás történ egy szénbányában Kolumbiában péntek éjjel – közölték a mentőszolgálatok.

Ezer fölé emelkedett a kolerajárványban meghaltak száma

Ezeregyszáznegyvenhatra emelkedett a kolerajárványban meghaltak száma Jemenben, a koleragyanús esetek száma pedig megközelíti a 167 ezret – közölte kedden az Egészségügyi Világszervezet (WHO).

Robbanás történt egy kínai óvodánál, többen meghaltak

A robbanás helyi idő szerint délután 5 óra előtt nem sokkal történt az óvoda bejáratánál, amelynek közelében az épületből a szüleikkel éppen távozó, és szüleikre váró gyermekek tartózkodtak.

30 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!