2017. szeptember 20., szerda, Friderika napja

Címke: halottak

33 cikk 1/4 oldal

Hatan meghaltak, többen eltűntek a viharban Toszkánában

Hat ember életét vesztette és legalább ketten eltűntek a toszkánai Livornóra szombat éjszaka lesújtó viharban. A vasárnap is folytatódó rossz idő kritikus helyzetet teremtett Pisa városában és Rómában is.

Száz éve példátlan rengés

Legalább 32 halálos áldozatot követelt már a mexikói földrengés, amely tegnapra virradóra rázta meg az ország délnyugati részét.

Összeomlott egy emeletes ház Mumbaiban, többen meghaltak

Két napi heves esőzést követően összeomlott egy többemeletes épület csütörtökön India gazdasági fővárosában, Mumbaiban, több mint 30 ember rekedhetett a romok alatt, legkevesebb négyen meghaltak – közölték a katasztrófamentők és a rendőrség.

Légitámadás Jemenben, többen meghaltak

Légitámadás ért szerdán egy ellenőrzőpontot a jemeni főváros közelében, és egy taxiban ülő öt civil, valamint az ellenőrzőponton szolgáló két fegyveres halálát okozta – közölték szemtanúk.

Ünnepi sátor dőlt össze Ausztriában a vihar miatt, halottak

Összedőlt egy óriássátor péntek éjjel Ausztriában a viharos időjárás miatt, két ember meghalt, legalább 40-en megsérültek, közülük tízen súlyosan – jelentette az osztrák sajtó a helyi katasztrófavédelem tájékoztatására hivatkozva.

Nagyobb pusztítást terveztek a terroristák

A barcelonai terrorcselekmények tizenkét gyanúsítottja közül ötöt a rendőrség lelőtt, további négyet, köztük három marokkói állampolgárságút pedig őrizetbe vett.

33 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!