2017. február 28., kedd, Elemér napja

Címke: Halálozás

92 cikk 1/10 oldal

Többen meghaltak a heves esőzések következtében

Négy ember halálát okozták a Chile középső részén pusztító heves esőzések, Santiago de Chilében több mint 1,4 millió háztartásban szünetelt vasárnap a vízszolgáltatás, mert beszennyeződött a város vízellátását biztosító folyó – közölte a chilei főváros kormányzója.

Elhunyt Bill Paxton amerikai filmszínész

Műtéti komplikációk következtében 61 évesen elhunyt Bill Paxton amerikai filmszínész, akit olyan produkciókból ismer a közönség, mint az Apollo 13, a Titanic vagy a Terminátor.

Még mindig ismeretlen a heidelbergi autós ámokfutó indítéka

Továbbra is ismeretlen, hogy miért hajtott járókelők közé egy autós a németországi Heidelbergben. A tömeges gázolás elkövetője a helyi rendőrség vasárnapi tájékoztatása szerint első kihallgatásán nem volt hajlandó beszélni tettéről.

Kanyarójárvány szedi áldozatait

Már 16 halálos áldozata van Romániában annak a kanyarójárványnak, amely elsősorban az ország nyugati, délnyugati megyéiben terjed – közölte vasárnap a Digi24 hírtelevízió.

Elhunyt a heidelbergi ámokfutó egyik áldozata

A gázolás halálos áldozata egy 73 éves német férfi. A két, csak könnyebb sérült egyike egy 32 éves osztrák férfi, a másik egy 29 éves bosnyák nő.

Emelkedett a szíriai merénylet halálos áldozatainak száma

Hetvenhétre emelkedett az észak-szíriai el-Báb város – az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet korábbi fellegvára – közelében pénteken elkövetett öngyilkos robbantásos merénylet halálos áldozatainak száma – közölte szombaton a londoni központú Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH).

Halálos kimenetelű összecsapások voltak Hegyi-Karabah határán

Összecsapások voltak szombaton örmény szakadárok és azeri katonák között a többségében örmények lakta, Azerbajdzsánba ékelődő Hegyi-Karabah határán, és ezekben több azeri katona meghalt – közölték a bakui kormány és a szakadár terület hatóságai, kölcsönösen a másik félre hárítva a felelősséget.

Magas rangú halottja is van egy szíriai öngyilkos merényletnek

Legalább 42-en meghaltak a szíriai kormányerők ellenőrzése alatt álló Homsz városban az állambiztonsági és a katonai hírszerzési hivatal ellen elkövetett, összehangolt öngyilkos merényletekben és lőfegyveres támadásokban szombaton, az áldozatok valamennyien biztonsági tisztségviselők – jelentette az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH) nevű aktivistahálózat és a szíriai állami tévé.

Életét vesztette a Perbálnál karambolozott rendőrautó utasa

Egy, a rendőrrel közös szolgálatot ellátó polgárőr vesztette életét szombaton reggel abban a rendőrautóban, amely Perbál és Tinnye között karambolozott – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

92 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!