2017. június 26., hétfő, János, Pál napja

Címke: Halálozás

78 cikk 1/8 oldal

Számos civil meghalt a Rakkát ért légicsapásokban

Legalább 16 civil vesztette életét az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció légicsapásaiban az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezet szíriai „fellegvárának” számító Rakka városában az elmúlt 24 órában – közölte csütörtökön az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Már két halottja van a Sziklás-hegységben zajló kincsvadászatnak

Új-Mexikó állam rendőrfőnöke felszólította Forrest Fenn amerikai kincsvadászt és régiségkereskedőt, hogy vessen véget az általa meghirdetett kincsvadászatnak, mivel a Sziklás-hegységben elrejtett kincsesládika keresése közben már ketten meghaltak, többeket mentőalakulatoknak kellett kimenteniük szorult helyzetükből, és az esztelen akció mind a kincsvadászok, mind az őket mentő hivatásosok és önkéntesek életét veszélyezteti.

Az Iszlám Állam is rész vett az afganisztáni terrortámadásokban

A bagrami légitámaszpont nyolc biztonsági őrével végeztek, és kettőt megsebesítettek tálib fegyveresek, miután rajtaütöttek járművükön hétfő éjjel – mondta el Abdul Sokur Kudoszi, az afganisztáni Bagram körzet kormányzója kedden. Egy másik keddi támadást, melyben egy bírót robbantottak fel, az Iszlám Állam vállalta magára.

78 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!