2017. augusztus 17., csütörtök, Jácint napja

Címke: Halálozás

80 cikk 1/8 oldal

Egy fiatal nő a madeirai baleset magyar áldozata

Egy fiatal nő a magyar áldozata a kedd este Madeira szigetén, egy vallási ünnepségen történt balesetnek – mondta el a lisszaboni magyar nagykövetség munkatársa szerda délelőtt az M1 aktuális csatornának. Fürjes Róbert azt is közölte: a hivatalos információk szerint vizsgálatot rendeltek el a 200 éves fa kidőlésének ügyében.

Sok szír kormánykatona meghalt egy újabb aknarobbanásban

A szíriai hadsereg és a vele szövetséges milíciák legalább 16 tagja életét vesztette egy aknarobbanásban, miközben az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezettől nemrég visszafoglalt kelet-szíriai asz-Szukna városát fésülte át – jelentette csütörtökön az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH).

Végső búcsút vettek Schubert Évától

Pregitzer Fruzsina a Színházi Dolgozók szakszervezete nevében búcsúztatta, a július 11-én, nyolcvanhat éves korában elhunyt Kossuth-díjas színművésznőt.

KSH: nőtt a természetes fogyás az év első öt hónapjában

Nőtt a természetes fogyás 2017 első öt hónapjában az előző év azonos időszakához képest, mivel a halálozások száma jelentősen, a születéseké azonban csak kismértékben emelkedett – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel.

Több újságírót öltek meg az idén Afganisztánban 2016-hoz képest

Az afgán újságírók biztonságával foglalkozó bizottság kedden közzétett jelentése szerint az idén már 10 újságíró vesztette életét szakmai tevékenysége miatt a háború sújtotta országban, ami 35 százalékkal több a tavalyi év első feléhez képest.

Kés és pisztolypárbaj zajlott Izrael ammáni nagykövetségén

Kés és pisztolypárbaj zajlott Izrael ammáni nagykövetségén: egy jordániai állampolgár és egy izraeli között viszály tört ki, aminek végén a jordániai belehalt két pisztolylövésbe, az izraelit pedig szúrt sebbel, válságos állapotban vitték kórházba.

Két japán és egy osztrák hegymászó vesztette életét az Alpokban

Holtan találták azt a két japán hegymászót, akik pénteken tűntek el a svájci Alpokban. Egy osztrák hegymászó is lezuhant a Mont Blanc csúcsáról leereszkedés közben – jelentették be vasárnap a svájci és a francia hatóságok.

80 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!