2017. január 21., szombat, Ágnes napja

Címke: Halálozás

93 cikk 1/10 oldal

Elhunyt Olofsson Placid atya

A bencés szerzetest, a kommunizmus üldözöttjét, aki egy évtizeden át volt a Gulág foglya, életének 101., papságának 78. évében, vasárnap este érte a halál.

Súlyos balesetek a csúszós közutakon

A rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek kedd hajnaltól szerda reggelig, a karambolokban három ember vesztette életét, a szerencsétlenségek közül három súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. Napközben azonban további balesetek történtek, két autópályán is tömegkarambol okozott fennakadást a közlekedésben.

Holttestet találtak egy leégett családi házban

Holttestet találtak a tűzoltók egy leégett családi házban szerda este a Vas megyei Katafán – közölte honlapján a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Halálos baleset történt az 53-as főúton

Kamion és személyautó ütközött össze szerda este az 53-as főúton, Akasztó és Dunatetétlen között, a balesetben két ember meghalt, az utat teljes szélességében lezárták – közölte a rendőrség a honlapján.

Újabb áldozatai vannak a lengyelországi fagynak

Egy nap alatt – kedd hajnalig – újabb hat emberéletet követelt a lengyelországi fagyos időjárás – közölte a lengyel kormány biztonsági központja (RCB).

93 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!