2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja

Címke: gyurcsány

62 cikk 1/7 oldal

Baloldali ellenszélben Karácsony Gergely

Baloldali össztűz alá került Karácsony Gergely, miután az MSZP miniszterelnök-jelöltje lett. Bírálói szerint a Párbeszéd társelnöke megbízhatatlan és hiteltelen.

Hamis ígéretek egy hazug politikustól

Gyurcsány azt ígérte, nem lesz gázáremelés, valamint többek között „igaztalan kampánynak” nevezte azt, hogy „itt valaki receptfelírási díjat akar bevezetni”.

Idén már nem várnak MSZP–DK-egyezséget

A DK megküldte viszontválaszát az MSZP múlt pénteken tett ajánlatára – értesült a Magyar Idők. A szocialisták elnöksége hétfőn meg is vitatta Gyurcsány Ferencék javaslatá.

Távolodik az MSZP és a DK kiegyezése

Nem igaz, hogy Molnár Gyula és Hiller István megállapodtak a jelöltállításról a DK-val – hangoztatták a Magyar Időknek az MSZP elnökségében.

Hosszú kések választása

Jövő tavasszal eldőlhet az MSZP és a Demokratikus Koalíció közötti harc, egészen konkrétan az, hogy Gyurcsány Ferenc eléri-e célját, képes lesz-e bedarálni a szocialista pártot.

Ron Werber szerint Gyurcsány mérgező

Szavai szerint Gyurcsány Ferenc pártja kemény dió, de semmiképpen sem szabad összeállni vele, mert a párt vezetője mérgező, vállalhatatlan jelenség.

A zsoldos visszatért

Ron Werber annak a pártnak tart fejtágítókat, amely fennen hirdeti, hogy szakítani kell a 20. századi pártokkal, mert ugye lehet más a politika, amit ők majd meg is mutatnak.

62 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!