2017. március 30., csütörtök, Zalán napja

Címke: gyurcsány

33 cikk 1/4 oldal

Gyurcsány és Botka háborúja

Ha igaz, hogy a politikában előbb-utóbb összenő, ami összetartozik, ez most itt egy olyan fázis, mikor azt tapasztaljuk: szétmállik, ami összetartozott.

Éljünk az emlékezés jogával!

Ezek a tények és adatok már mind ismerősek, elérhetők, valósak. Az is tény, hogy mindezekért büntetőjogi felelősségét senkinek nem állapították meg.

Elképesztő állapotok a titkosszolgálatoknál

A Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetését érintő kémbotrányról, a 2006-os eseményekről és a romagyilkosságokról is nyilatkozott egy volt titkosszolgálati vezető.

Egymást üti a DK és az MSZP

A DK az MSZP-t számoltatná el egy negyvenmilliós összeg miatt, míg a szocialisták szerint Gyurcsány Ferencék a Fidesz helyett őket tekintik ellenfélnek.

Botka kudarca miatt új stratégia az MSZP-ben

Vannak kételyek azzal kapcsolatban is, hogy Botkának sikerül-e nyolcszázezer új szavazót szereznie, „olyan embereket, akik eddig sohasem szavaztak az MSZP-re”.

A forradalom hőseire emlékezünk

A budapesti Múzeumkertben Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester mond beszédet, az ellenzéki pártok a város különböző pontjain ünnepelnek.

Feszülten várunk

Valami történhetett, mert szegény Momentum még úgy aludt el, hogy ő a gyöngyharmat, és mire felébredt, kiderült, hogy ő is csak trágyalé.

33 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!