2017. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: gyurcsány ferenc

97 cikk 1/10 oldal

Oktatási jogok

Tényleg az a baj, hogy az emberiség mindenből, a legszebb eszméből is képes komplett elmebajt és agyrémet fabrikálni, ha elég ideje van rá.

Botka sem válhat a baloldal megújítójává

Akárhogyan is lesz, a választók döntő többsége egyet biztosan nem felejtett el: azt, hogy Gyurcsány országrontó kormányzásához Botka László is asszisztált.

Botkát sokkal jobbnak tartják Gyurcsánynál

A Závecz Research szerint az emberek fele úgy érzékeli, hogy 2010 óta a magyar társadalomban nem csökkentek a volt miniszterelnökkel szembeni ellenérzések.

Ködevők

A baloldali konglomerátum, az MSZP, a DK, az Együtt, a PM és még sokan mások, valamint a Jobbik között valójában semmi különbség nincs.

A romlás virágai a Millenárison

Még szerencse, hogy a Millenárist az első Orbán-kormány idején építették, különben a DK elnökére szakadt volna a mennyezet.

OLAF-jelentés: Medgyessy mindent tagad

Felmerül a gyanú, hogy Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Demszky Gábor „arra játszik”, hogy elévülés miatt ne lehessen felelősségre vonni őket.

A forradalom hőseire emlékezünk

A budapesti Múzeumkertben Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester mond beszédet, az ellenzéki pártok a város különböző pontjain ünnepelnek.

Arany János sajtóvisszhangja

A Népszavában a legeldugottabb helyen, a naptár rovatban, az ezen a napon születtek címszó alatt, tízsoros, lelketlen felsorolással intézték el a kötelező gyakorlatot.

97 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!