2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: gyurcsány ferenc

94 cikk 1/10 oldal

Eljárás indult Gyurcsányék kölcsönügyletei miatt

Az MNB piacfelügyeleti eljárást indított az Altus Portfólió Kft. által a Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-nek nyújtott, összesen több mint 200 milliós kölcsönök miatt.

„Karácsony Gergely 2014-ben csak unikummal tudta bevenni Gyurcsány Ferencet”

Kicsit csodálkozom, hogy mi baja van Szigetvári Viktornak és pártjának az MSZP-vel, miután az Együtt miniszterelnök-jelöltje valamikor az MSZP kampányfőnöke és államtitkára is volt – jelentette ki Horn Gábor az ECHO TV Plusz-mínusz című műsorában. A politológus, Zárug Péter Farkassal vitatkozott egyebek mellett a közelgő választásról, valamint téma volt az MSZP azon állítása, hogy a regnáló kormány titokban befogadott 1300 migránst.

NVB: nem lehet népszavazás Gyurcsány szavazati jogáról és a benzinárrésről sem

Megtagadta öt népszavazási kérdés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését kedden a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). A kérdések közül négy a benzin és gázolaj nagy-, illetve kiskereskedelmi árrésének maximalizálásáról szólt, az ötödik pedig Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök szavazati jogának megvonásáról.

Becsapták Lajost

Bokros Lajos azzal állt elő, hogy pártját becsapta Gyurcsány Ferenc DK-elnök, aki négy hónapos hazudozás után most ­elárulta, nem akar megállapodni velük. Vagy mégis?

Április 8-án választja meg az ország az új parlamentet

A nagyhetet követő vasárnapra tűzte ki az országgyűlési képviselő-választások napját Áder János köztársasági elnök az alaptörvény rendelkezései alapján tegnap kihirdetett határozatában.

94 cikk 1/10 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!