2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: gyurcsány ferenc

115 cikk 1/12 oldal

Az MSZP-t már DK-nak hívják

Immár reális lehetőségként sejlik fel annak az esélye, hogy az MSZP nem lesz képes önállóan elindulni a választásokon.

Beidézték az Altus-vezért

Jövő péntekre idézte be Gyurcsány Ferenc Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t és az Altus Portfólió Kft.-t vezető feleségét az adóhatóság.

Gyurcsány halálos ölelése

Az MSZP lecsúszásával párhuzamosan a Gyurcsány vezette DK 6-8 százalék körüli szintre jött fel, tehát a két párt között immáron csak két-három százalék van.

Bucsella József tanítása

Gyurcsány célja nyilván nem más, mint hogy a legerősebb ellenzéki párt vezetőjeként uralja a 2018 utáni parlamenti csatákat.

Czeglédy-ügy: Dobrev Klárát tanúként idézik

Az eljárást a Csongrád Megyei Főügyészség felügyeli, amely feltétlenül szükségesnek tartja az Altustól és más forrásokból Czeglédynek juttatott kölcsönök vizsgálatát is.

Fidesz: Gyurcsány mindig becsapta a nyugdíjasokat

Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, soha nem fizettek nekik nyugdíjprémiumot, és sorozatos megszorításokkal sújtották őket.

Dobrev Klárát beidézheti az ügyészség

Az Origó beszámolója szerint az ügyészség a Czeglédy-ügy vizsgálata keretében két hét múlva hallgatja meg az Altus tulajdonosát, Gyurcsány Ferenc feleségét.

Erős székelyföldi kritika Gyurcsány Ferencnek

Egy ismert erdélyi politikus arcát, nyilatkozatát felhasználva kampányol a Facebookon Gyurcsány Ferenc, követelve, vonják meg a határon túliak szavazati jogát.

115 cikk 1/12 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!