2017. október 21., szombat, Orsolya napja

Címke: Győrffy Balázs

7 cikk 1/1 oldal

V4 agrárkamarák: szükségesek a termeléshez kötött támogatások

A visegrádi országcsoport (V4) agrárkamarái egyetértenek abban, hogy a termeléshez kötött támogatások szükségesek, mivel jelentős szerepet játszanak az érzékeny ágazatokban a mezőgazdasági tevékenység megőrzésében – mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke csütörtökön Budapesten.

Uniós pénzből érkezik a segítség a gazdáknak

Csaknem 74 ezer gazdálkodó kaphat szakmai segítséget az európai uniós forrásból finanszírozott szaktanácsadói programban. A támogatásokra már ősszel pályázhatnak az érintettek.

Nem törölnék a multik miatt a kötelező tagságot

A 19 megyében összesen 1480 küldöttjelöltet indít a novemberi kamarai választásokon a 17 szakmai szervezettel szövetséget kötött Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz).

A MAGOSZ újra Győrffy Balázst jelöli az agrárkamara élére

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) benyújtotta jelöltlistáját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) novemberi választására, amelyen újra Győrffy Balázst jelölik a NAK élére – jelentette be Jakab István, a MAGOSZ elnöke kedden sajtótájékoztatón.

Újabb áfacsökkentést kér az agrárkamara

Ősszel ismét terítékre kerülhet az élelmiszerek áfacsökkentésének ügye, az agrárkamara szeptemberben újabb termékkörök bevonásáról egyeztet majd a gazdasági tárca illetékeseivel.

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!