2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja

Címke: Győr

16 cikk 1/2 oldal

Tizennégy évvel ezelőtti gyilkosság miatt emeltek vádat

Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki még 2003 szeptemberében Győrben elütött, majd megölt egy fiatal lányt – tájékoztatta a főügyészség hétfőn az MTI-t.

Magyarországi településfejlesztés

Az elmúlt évek politikai döntései jelentős hatással voltak a hazai települések életére, feladataira, működésére és fejlesztési lehetőségeire.

Magyarok magyarok ellen az Európa-kupában

Pikáns és egyben szomorú párosítást hozott össze a sors a női kosárlabda ­Európa-kupában: a nyolcaddöntőbe jutásért a Győr és a Szekszárd egymással csap össze, az első mérkőzést szerdán rendezik 18.45-kor Győrben.

Tűz, tánc és lóbalzsam

Aki még év vége előtt egy patinás, de tüzes és táncolható műfajban lubickolva akarja magát megajándékozni, az szerelkezzen föl lóbalzsammal meg sportkrémmel.

Vasárnaptól ismét látogatható a győri Nagyboldogasszony-székesegyház

Az Irakban működő összes milícia – köztük a Népi Mozgósítási Erők nevű fegyveres csoport – fokozatos felszámolását szorgalmazta szombaton Emmanuel Macron francia elnök az iraki Kurdisztáni Autonóm Régió miniszterelnökével, Necsirvan Barzánival folytatott megbeszélése után Párizsban.

Telekocsi, a gyorsvonatok élelmes versenytársa

Rövidebb idő alatt célba ér, olcsóbb és kényelmesebb, mint a vonat – mi az? A telekocsis fuvarmegosztó portálok jelentős forgalmat generálnak a hazai nagyvárosok között.

Jövőre már e-motorokat gyárt az Audi Győrben

A győri Audiban jelenleg benzin- és dízelmotorokat gyártanak a Volkswagen-konszern több mint harminc telephelye számára, emellett az Audi szinte teljes motorpalettája Győrben készül.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!