2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja

Címke: Gyárfás Tamás

12 cikk 1/2 oldal

Rekordmezőny az idősebbek vizes világbajnokságán

A masters, vagyis az idősebb korosztály képviselőinek vetélkedésével folytatódik hétfőtől augusztus 20-ig a 17. vizes világbajnokság, amelyen rekordnagyságú mezőny, 10 ezer versenyző indul.

Natalija Taraszova is a FINA edzőbizottságában

Natalija Taraszova, a magyar műúszó válogatott orosz szövetségi kapitánya is helyet kapott a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA edzőbizottságában.

FINA: Minden idők legjobb világbajnoksága lehet

Julio Maglione köszönetet mondott a magyar kormánynak, külön kiemelve Orbán Viktor miniszterelnököt, illetve a szervezőbizottságnak, amely szerinte fantasztikus munkát végzett.

Budapest készen áll a vb-re

Még egy bukófordulót sem láttunk a Duna Arénában, de a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szakszövetség, a FINA elöljárói nem fukarkodnak a dicsérettel.

Lex Hosszú

Bizonyíték persze nincs, de jól ismerjük a Balczó Andrásnak tulajdonított bonmot-t: törleszteni nem akkor kell, amikor szeretnénk, hanem akkor, amikor lehet.

A magyar szövetség értetlenül áll a FINA döntése előtt

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) értetlenül áll a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) döntése előtt, amely jelentősen megváltoztatta a szabályokat a 2017-es úszó világkupa-sorozatra. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is élesen kritizálta korábban az új rendszert.

12 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!