2017. december 13., szerda, Luca, Otília napja

Címke: Gulyás Márton

18 cikk 1/2 oldal

A választási rendszerrel nincs baj

Az arányos választási rendszer következtében komolytalanabbnál komolytalanabb pártok lehetnek – például Hollandiában az Állatok Pártja – a politikai élet főszereplői.

Gulyás a pácban

Gondterhelten vakarózik Gulyás Márton sztárprovokátor, amióta kiderült, nem akar összejönni az ellenzéki pártok áhított technikai nagykoalíciója.

Álcivilek választási törvénye

A Közös Ország Mozgalom rendezvényén, a Gödör Klubban, ahol felléptek az ismertebb balliberális politikusok is, a választási törvényről már szó sem esett.

Jöttek, láttak, ráfáztak

Gulyás Mártonék szerencséjére akciójuk idején jámbor emberek üldögéltek az étteremben, még a főpincér sem tűrte föl az ingujját, csupán közölte, partizánokat nem szolgálnak ki.

Gödörben volt az ellenzék

Polgári engedetlenség veszi kezdetét, ha az ellenzéki összefogás ellenére sem sikerül leváltani a kormányt – mondta Gulyás Márton a Magyar Időknek.

Történelmi lecke Gulyás Mártonnak

Gulyás Márton tehát mélységesen elí­téli a saját népét terrorizáló Sztálint, de szimpatizál a németek által pénzelt s saját népét terrorizáló, szintén véreskezű diktátorral, Leninnel.

Novemberi Gulyás-parti

Figyelem! Az október 23-ra meghirdetett, ám az esős idő miatt elmaradt forradalmat jövő szombaton, november 18-án fogja kirobbantani a Közös Ország Mozgalom (KOM)!

Ellenzékképtelen ellenzék

Sokáig azt vetették az ellenzék szemére, hogy kormányképtelen. Jelentjük: immár időszerűtlenné vált ez a kritika, hiszen túltettek még saját eddigi tehetetlenkedéseiken is.

Tessék választani!

A Jobbik vezetőjének szavaival élve a szakadék szélén áll az ellenzék: nincsenek hiteles politikusok, hiányzik a vízió, a kreativitás, és a mindent elsöprő akarat is távol áll tőlük.

18 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!