2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Címke: Gulyás Márton

16 cikk 1/2 oldal

Vadakat terelő Juhász

Ismét retteghet a kormány: az Együtt elnöke, a baloldal fütyülős messiá­sa, Juhász Péter óriástüntetést jelentett be augusztus 20-ra.

Ligetvédők, bozótharcosok

A sudár és tenyérbe mászó Marcit nem kell bemutatni az olvasónak, Várnai bozótharcost annál inkább, róla eddig legföljebb a helyi botránykrónikákban hallhattunk.

Engedetlenségre buzdítottak

A Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet konferenciáján többek között az is elhangzott, hogy az akciók célja a felforgatás.

Befektetői bizalom

Bőkezű Gyuri bácsi régóta támogatja a civil hőbörgőket. Segítségével olyan fontos dolgokra is jut pénz, mint például aktivisták kiképzése „esedékes intézményelfoglalásokra”.

Rendőrségen az Együtt politikusai, aktivistái

A gyanú szerint garázdaságot követtek el azok, akik Gulyás Márton fogva tartása ellen tiltakozva tojással dobálták meg a Gyorskocsi utcai fogda vaskapuját.

Fohász a pofonért

Az utcai randalírozásokra szakosodott bajnokok az őszre ígért, újabb balhésorozat miatt határozták el a közös felkészülést.

Talpra agyar!

A George Soros által támogatott szervezetek szabadcsapatait az sem zavarja, hogy minden valószínűség szerint senki nem akar itt fegyveres harcot rajtuk kívül.

Titokban képezték ki Soros radikálisait

Polgári engedetlenségi képzést tartottak titokban radikális aktivistáknak a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában – értesült a Magyar Idők.

16 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!