2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Címke: görögország

29 cikk 1/3 oldal

Nyugatra helyeződik a nyomás

Sorra bukkannak fel a migránsokkal megpakolt lélekvesztők a Gibraltári-szorosnál, ahol a spanyol hatóságok 24 óra alatt hatszáz bevándorlót segítettek partra.

Erdőtűz terjedt át egy görög nyaralóhelyre

Erdőtűz terjedt át egy görög nyaralóhelyre a fővárostól, Athéntól északkeletre, a városkában tartózkodó több ezer ember a hatóságok felszólítására hétfő reggel elhagyta a települést.

Spanyolország lehet a migráció új áldozata

Hamarosan változás állhat be az Európába vezető migrációs útvonalak terheltségében, ugyanis egyre több afrikai érkezik Spanyolországba, míg Görögország szép lassan fellélegezhet.

Féltik a fetasajtot a görögök

Az Európai Unió és Kanada között hamarosan életbe lépő szabadkereskedelmi megállapodás (CETA) továbbra is aggodalommal tölti el a görög fetasajtkészítőket.

Döntőben a férfi pólósok a világbajnokságon!

.A magyar férfi vízilabda-válogatott 7-5-re legyőzte a görög csapatot a Margitszigeten zajló világbajnokság elődöntőjében, így szombaton az aranyéremért játszik.

Az EU újabb támogatást ajánlott Görögországnak a migránsok megsegítéséhez

Az Európai Unió 209 millió eurós (65,2 milliárd forint) új támogatást ajánlott Görögországnak a menekültek megsegítéséhez csütörtökön, hogy Athén az országban ragadt menekülteknek béreljen szállást, illetve hozzájáruljon hétköznapi szükségleteik fedezéséhez, amit bankkártyával fizetnének ki.

Anarchisták törtek be a görög parlamentbe

A Rubicon nevű görög anarchista szervezet mintegy 30 tagja tört be szerdán a görög parlament területére, ahol két, nemrég bebörtönzött görög fiatal szabadon engedéséért tüntetett.

29 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!