2017. október 17., kedd, Hedvig napja

Címke: futball

8 cikk 1/1 oldal

Variációk egy témára: mi lesz a kapitányokkal?

A 2018-as labdarúgó vb-selejtezőn elvérzett országok a jól bevált recept szerint döntöttek. Menesztették a kapitányt, de valahol nem volt szükség erre, hisz volt aki önként lemondott.

Costa Rica és Lengyelország is megy a vb-re

Mozgalmas hétvégét tudhat maga mögött a világ labdarúgása, folyamatosan zajlottak és kedd estig zajlanak is még a világbajnoki selejtezők.

Elválik az ocsú a búzától

Az előttünk álló napokban – a hátralévő két fordulóban – eldől, melyik kilenc ország jut tovább Európából egyenes ágon az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra.

A Barcelona könnyedén elintézte a Juventust

Az esélyes együttesek is könnyedén hozták a kötelezőt: a Chelsea 6-0-ra, a Manchester United és a Bayern München egyaránt 3-0-ra, a Paris Saint-Germain pedig 5-0-ra győzött.

Megvannak a bűnbakok

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck megnevezte azt a 13 idegenlégióst, akikre számít a világbajnoki selejtező mérkőzéseken.

Pontot mentett a Videoton

A 86. percben még 2-0-ra vezetett az Újpest Felcsúton, a Videoton vendégeként, mégsem tudott nyerni. A fehérváriak a Bordeaux elleni visszavágóra készülnek.

Vasspista

A napokban hetvenötödik születésnapját ünneplő Vass István Zoltán és az Ő távolságtartó, olykor fanyar hangvételű, mégis magával ragadó rádiós közvetítései.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!