2017. augusztus 24., csütörtök, Bertalan napja

Címke: futball

24 cikk 1/3 oldal

Megvannak a bűnbakok

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck megnevezte azt a 13 idegenlégióst, akikre számít a világbajnoki selejtező mérkőzéseken.

Pontot mentett a Videoton

A 86. percben még 2-0-ra vezetett az Újpest Felcsúton, a Videoton vendégeként, mégsem tudott nyerni. A fehérváriak a Bordeaux elleni visszavágóra készülnek.

Vasspista

A napokban hetvenötödik születésnapját ünneplő Vass István Zoltán és az Ő távolságtartó, olykor fanyar hangvételű, mégis magával ragadó rádiós közvetítései.

Hátsó füvesek zöldje

A futball alkalmas arra, hogy segítségével kitapintsuk és bemutassuk a magyar vidék mindennapjainak változásait, derűjét, humorát vagy éppen nehézségeit.

Vb-2022: Hat ország bojkottal fenyegetőzik Katar miatt

Hat arab ország az öböl-menti válság miatt azzal fenyegetőzik, hogy bojkottálja a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot, ha a nemzetközi szövetség (FIFA) nem veszi el a rendezési jogot Katartól.

Emberhátrányban nyert a Mezőkövesd Debrecenben

A Mezőkövesd Zsóry FC emberhátrányban küzdve hosszabbításban szerzett góllal 2-1-re győzött a Debreceni VSC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 2017/18-as szezonjának szombati nyitányán.

Álomcsapat

Formálódik a börtönfoci-világválogatott: a brazil Neymar, az argentin Messi és a portugál Ronaldo a csatársorban, és az edző helyén Mourinho „ül”.

24 óra, plusz az éjszaka

Tíz éve ilyenkor államtitkárként vezette a magyar sportot, most pedig Elbert Gábor az NB II-es Nyíregyháza sportszakmai ügyvezetője lett.

Kulcspasszok a törököknél

Még ott futballozik, ahol egykor a német kapitány, Joachim Löw edzősködött. Adana vonzó, de Koman Vladimir hamarosan odébbáll.

24 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!