2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért, Mercédesz napja

Címke: FSZB

7 cikk 1/1 oldal

Robbantani akart az Iszlám Állam Moszkvában

A közlemény szerint az egyik gyanúsított hidegfegyveres támadást szándékozott végrehajtani az iskolakezdés alkalmából megtartott Tudás Napján.

Ukrán diverzáns krími elfogásáról számolt be az FSZB

Diverzánsakciókra készülő ukrán ügynököt fogott el a Krím félszigeten az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) – közölte a testület közkapcsolatokért felelős központja kedden Moszkvában.

Wallenberg hozzátartozói beperelték az oroszokat

Keresetet nyújtottak be az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) ellen Raoul Wallenberg hozzátartozói szerdán Moszkvában annak érdekében, hogy cenzúrázatlan formában juthassanak hozzá azokhoz a dokumentumokhoz, amelyekből kiderülhet, hol és mikor halt meg a Szovjetunióban a svéd diplomata, aki a holokauszt idején zsidók tízezreinek életét mentette meg Budapesten.

A Kaspersky Lab esete az orosz hírszerzéssel

Nem kevesebb, mint 400 millió felhasználót tudhat magáénak világszerte a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági cég, de ennek körülbelül csak a fele tud erről.

A szentpétervári terroristák a Telegram segítségével kommunikáltak

A Telegram üzenetközvetítő alkalmazás segítségével kommunikáltak egymás között az áprilisi szentpétervári robbantást elkövető terroristák, valamint „külföldi kurátoraik” – közölte hétfőn az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

7 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!