2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Címke: Frans Timmermans

10 cikk 1/1 oldal

Szigorúan központosított rendszer

A lopakodó centralizáció nehezen titkolható, hiába is próbálta Juncker néhány felszínes, kedveskedő gesztussal elterelni erről elsősorban a kelet-európaiak figyelmét.

Timmermans: a lengyel kormány nem tett javaslatot az aggályos kérdések rendezésére

A jelek szerint nem tervez konkrét intézkedéseket a lengyel kormány a jogállamisággal kapcsolatos aggályok orvoslására – közölte Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi bizottságának (LIBE) csütörtöki ülésén.

Brüsszeli fenyegetés a lengyel vétó ellenére

Bár a lengyel államfő megvétózott az Európai Bizottság által kifogásolt három törvénymódosításból kettőt, Brüsszelben tegnap bejelentették: fokozzák a nyomást Varsóra.

Jágóknak a tényekről

Egy jobb hétvégén közel tízezer migráns érkezik az olasz partokhoz, akkor mit várnak ezer áthelyezésétől? Semmit, hiszen hazudnak.

Felelet Timmermans biztos úrnak

Az 1956-os magyar menekülést több okból nem lehet összekeverni a mai migrációval. Például nem voltak köztük álmenekültek, akik a befogadó országot akarták volna tönkre tenni

Soros tervét hajtják végre

Orbán Viktor szerint mindenki tudja, hogy bevándorlásügyben Magyarországnak van igaza – ez ma már közhely Európában –, és ezt négyszemközt szinte minden miniszterelnök el is ismeri.

10 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!