2017. február 25., szombat, Géza napja

Címke: Formula–1

8 cikk 1/1 oldal

Szörnyetegek a cirkuszban

Jóval gyorsabb autókkal, rajtuk sokkal szélesebb gumikkal találkozhatunk idén a Formula–1-ben, és hétfőtől kezdve sorban lehull a lepel az új modellekről.

Zászlólevonás jöhet a Formula–1-ben

Akármennyire tisztelik Indiában a szent teheneket, ha sokáig elállják az utat, finoman őket is odébb toszogatják – így járhatott most Bernie Ecclestone is.

Bye-bye, Bernie!

Bernie Ecclestone-t év végén még meghagyták Formula-1-et irányító cég vezérigazgatói pozíciójában, ekkor már csak alkalmazott lett, most pedig végleg megváltak tőle.

A visszavonulás művészete

Kevesen képesek arra, hogy a csúcson vonuljanak vissza, de Nico Rosberg megtette.

Rosberg: Ennyi volt!

Nico Rosberg sokkolta a sportvilágot: öt nappal azután, hogy megnyerte a Formula–1-es világbajnokságot, tegnap bejelentette visszavonulását. A 31 éves német pilóta bevallása szerint már négy futammal a vége előtt fontolgatta: ha felér a csúcsra, kiszáll a száguldó cirkuszból, és a szezonzáró másnapján, hétfő reggel hozta meg a döntését. Bár a szerződése 2018-ig szól, a Mercedes nem gördít akadályt távozása elé.

Rosberg megkoronázása

A Mercedes német pilótája az Abu-Dzabi Nagydíjon elért második helyével a Formula–1 történetének 33. világbajnoka lett.

Elmaradt kézfogással indult

A világbajnoki címhez Hamiltonnak úgy kellene megnyernie a hétvégi Abu-Dzabi Nagydíjat, hogy Rosberg elé még két másik pilóta is befurakodjon.

8 cikk 1/1 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!