2017. október 24., kedd, Salamon napja

Címke: forint

27 cikk 1/3 oldal

Erősödött a héten a forint

Pénteken kevéssé változott a héten erősödött a forint a főbb devizákkal szemben.

Mintegy hétmilliárd forintból újul meg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Mintegy hétmilliárd forintból újul meg a X. kerületi Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet az Egészséges Budapest Program keretében, a fejlesztés részeként a kórház területén új szakrendelő épül – mondta el György István, a Fidesz választókerületi elnöke csütörtökön, az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon szerdán.

Erősödött a forint

Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a jegybank monetáris kondíciókat lazító, a negatív egynapos betéti kamatlábat tovább csökkentő döntését követően.

A forint kellett a válság kezeléséhez

Jól mutatja a magyar válságkezelés sikerét, hogy az ország minden fontos gazdasági mutatójában immár stabil – mondta csütörtökön a jegybank elnöke.

Erősödött a forint

Emelkedett a forint árfolyama csütörtök estére a bankközi devizapiacon.

Vegyesen alakult a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyam a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon hétfő estére: a dollárral szemben erősödött, míg az euróhoz, a svájci frankhoz és a japán jenhez képest gyengült.

Devizapiac: alig mozdult a forint árfolyama

Az euróval szemben nem változott, dollárban gyengült, a svájci frank ellenében erősödött a forint szerda reggelre a bankközi devizapiacon.

Újabb történelmi csúcs

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 86,26 pontos, 0,23 százalékos emelkedéssel, 38 097,59 ponton zárta az utolsó hét első napját, ami új történelmi csúcs.

27 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!