2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Fidesz-KDNP

26 cikk 1/3 oldal

Beszerezné a főváros az OLAF jelentését

A bizottságnak az eljárása során nem volt lehetősége vizsgálni az OLAF-jelentést, de annak „kulcsfontosságára tekintettel” felvetődik a bizottsági vizsgálat folytatásának szükségessége.

Bővítették a közvilágítást Szekszárdon

Befejeződött a közvilágítás bővítése Szekszárdon: a 139 millió forintos beruházást saját forrásból valósította meg a város önkormányzata – közölte a tolnai megyeszékhely polgármestere az MTI-vel.

Kósa: Megbukott a „sunyi koalíció”

A hatalom érdekében az ellenzék mindenfajta elvet félredobva próbált felhasználni a szentendrei időközi választáson egy civil szervezetet Kósa Lajos szerint.

Szolgáltatóközpont épül Tatabányán

Tatabánya önkormányzata uniós forrásokból 1,7 milliárd forintot nyert el a Fő tér és környéke átépítésére. A beruházásba magánbefektetőt is bevonnak, aki üzletházat és szolgáltatóközpontot épít a téren – mondta el a város polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kiszűrné az álcivil szervezeteket

A valójában politikai célból létrehozott „álcivilek” miatt indokolt lehet egy olyan javaslat, hogy a szervezetek vezetői vagyonnyilatkozatot tegyenek.

Demszky is felelős az Alstom-ügyért

Horváth Csaba MSZP-s fővárosi képviselő szerint Demszky Gábor egykori SZDSZ-es főpolgármestert politikai felelősség terheli a beszerzés kapcsán.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!