2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: Fidesz-KDNP

45 cikk 1/5 oldal

Semjén Zsolt: Brutális kampány lesz

A honosítás a leghatékonyabb eszközünk a határon túli magyarság asszimilációjával szemben – szögezte le a Magyar Időknek adott interjújában a miniszterelnök-helyettes.

A kormányhivatalhoz fordul a Fidesz-KDNP helyi adók miatt Salgótarjánban

A salgótarjáni Fidesz-KDNP-frakció a vállalkozókat sújtó építményadó visszavonására szólítja fel a baloldali városvezetést, a lakossági ingatlanadóról elfogadott határozatot pedig a kormányhivatalnál támadja meg – közölte a nógrádi megyeszékhelyen ellenzékben lévő frakció vezetője hétfőn sajtótájékoztatón.

Áder Jánost jelölik a kormánypártok

Az Országgyűlés március 13-án a rendszerváltás óta hetedik alkalommal választ köztársasági elnököt. A kormánypárti képviselőcsoportok, a Fidesz-KDNP frakciószövetség Áder János jelenlegi államfőt jelölte a tisztségre.

Fölényesen vezet a Fidesz

A választási eredményhez legközelebb eső mérések átlaga alapján a kormánypárt 5 százalékkal erősebb a 2014-es ország­gyűlési voksoláson elért listás eredményénél.

Impraktikus dolgaink – 2. rész

Sok-sok érvet tudnék mondani, miért kell beleállni a harcba. És a legfőbb érvek egyike ezeknek az impertinens, penetráns, hazug senkiknek a hatalmas nagy pofája.

Több mint egymilliárdos fejlesztés Pécsett

A jelenleg zúzalékfelületű parkolót szilárd burkolattal látják el, csapadékvíz-elvezetést építenek ki, olajfogókat és növényeket telepítenek, korszerűsítik a közvilágítást

45 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!