2017. november 18., szombat, Jenő napja

Címke: fiatalok

18 cikk 1/2 oldal

Világszerte 15 millió lány szenved el szexuális erőszakot

Világszerte legkevesebb 15 millió 15-19 év közötti lány szenved el szexuális erőszakot gyakran partnere, rokonai és barátai által, ám csak minden századik kér segítséget emiatt az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) által szerdán bemutatott tanulmány szerint.

Egyre több fiatal kap támogatást a Vál-völgyben

Mészáros Lőrinc a felsőoktatásban tanulók segítésére hozta létre 2016-ban a Mészáros Alapítványt, amely 124 hallgatót egy év alatt 62 millió forint ösztöndíjjal segített.

A kormány kiterjeszti a fiatalok életkezdési támogatását

A kormány a gyermekvállalást ösztönző akcióterv részeként az életkezdési támogatást és a Start-számla nyitás lehetőségét a nem Magyarországon élő magyar gyermekekre is ki kívánja terjeszteni.

Beszéljünk többet az ellenállókról is!

Schmidt Mária számára rendkívül fájó, hogy a forradalom és szabadságharc utáni megtorlásban főszerepet játszók számonkérése a rendszerváltás után nem történt meg.

Már több mint 100 ezer fiatal lépett be az Ifjúsági garancia rendszerbe

Az Ifjúsági garancia rendszerbe már több mint 100 ezer fiatalt vontak be, a projekten belül eddig több mint 45 ezer fiatal vett részt támogatott foglalkoztatásban és csaknem 22 ezer fiatal valamilyen képzésben részesült – közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-vel.

18 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!