2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja

Címke: fesztivál

50 cikk 1/5 oldal

Mintegy 450 ezren szórakoztak az idei Sziget fesztiválon

Az idei, 25. Sziget fesztiválon is nagyon sokan, mintegy 450 ezren szórakoztak. Gerendai Károly főszervező és Kádár Tamás cégvezető a keddi záró estén az MTI-nek azt mondta, a visszaesés a tavalyi adatokhoz képest általános európai tendencia, ugyanakkor a Sziget idei zenei felhozatalának összeállítása nem a legszerencsésebben alakult.

Végvári vigasságok péntektől Egerben

Ostrom 1552 címmel rendezik meg péntektől a XXII. Végvári Vigasságokat az Egri Várban. A fesztivál csúcspontjaként csaknem 230 hagyományőrző eleveníti fel az 1552-es dicső ostromot és az Egri csillagok című regény jeleneteit.

Cseh Tamásra emlékeznek Bakonybélben

Filmvetítéssel és tábortűz melletti közös énekléssel tisztelegnek Cseh Tamás előtt az Énekmondók Emlékezete című rendezvényen szombaton Bakonybélben – közölték a szervezők az MTI-vel.

Zenés piknik a Hild-díjas faluban

Immár hatodszor találkoznak az igényes zene rajongói Paloznakon, fellép mások mellett a brit Matt Bianco, a világhírű Kool & the Gang és a Random Trip is.

Értéket közvetítenek Gyergyószentmiklóson

Kis híján elmosta az eső az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) ötnapos táborát, de ezt a résztvevők észre sem vették, tavaly a rendezvény öt napja alatt szinte végig vihar volt, és mindössze tizenkét fok.

Fesztiválozott és titkolózik a Momentum

Egy rendezvényszervező szerint a Momentum Mozgalom múlt hét végén Bodajkon megrendezett párnapos fesztiválja legalább 35-40 millió forintba került, ám az összeg biztos, hogy nem jött be a jegyeladásokból, mivel összesen ezer belépőt értékesítettek – írta meg az Origó.

Kőbánya a völgyben

Kőbányai blues, sör, szecesszió, gyárak, Hofi, könnyűzene és nem utolsósorban a kő – mindezekről híres Budapest X. kerülete, ám ezzel nincs mindenki tisztában.

50 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!