2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Címke: férfiak

15 cikk 1/2 oldal

A magyar válogatottat nem törte meg a két vereség

Az irányító Lékai Máté szerint a magyar férfi kézilabda-válogatottat nem törte meg, hogy a franciaországi világbajnokságon elveszítette első két csoportmérkőzését.

Kézilabda vb: Mikler Roland hazautazott

Előre nem látható, akut családi probléma miatt Mikler Rolandnak, a magyar férfi kézilabda-válogatott egyik kapusának haza kellett utaznia a franciaországi világbajnokságról.

A horvátok ellen sem jött össze a pontszerzés

A Xavi Sabate által irányított magyar férfi kézilabda-válogatott a németek elleni vereség után a horvát csapattal szemben is alulmaradt a franciaországi vb-n.

Megvan az önbizalom, okosan játszanának

A Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke előrevetítette, a 16 között az olimpiai bajnok dán, az ugyancsak erős svéd vagy a vb-2. katari válogatottal is összeakadhatunk. a vb-n.

Egyértelmű célt fogalmaztak meg a vezetők

A kapitány és a szövetség vezetősége is a csoportból való továbbjutást várja el a magyar válogatottól a franciaországi férfi kézilabda vb-n.

Pontosan, pont nélkül

Szombat délutántól vasárnap kora estig fontossági sorrendben zajlottak a kézilabda Bajnokok Ligája magyar vonatkozású mérkőzései. Először a Győri Audi ETO tét nélkül 32-25-re verte a Rosztov-Dont, másodszor a Mol-Pick Szeged idegenben győzte le 29-21-re a Kristianstadot, harmadszor az FTC-Rail Cargo Hungaria kerekedett felül 33-28-ra Asztrahányban. Végül, de elsősorban a Telekom Veszprém őrületes mérkőzésen 29-28-ra alulmaradt a Paris SG-vel szemben.

15 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!