2017. szeptember 22., péntek, Móric napja

Címke: ferencváros

39 cikk 1/4 oldal

Két hét szünet felélesztette a Fradit

Nincs talán még egy bajnokság a világon, amelyben annyira esetlegesek lennének az eredmények, annyira a feje tetejére állhat minden, látszólag kőbe vésett törvény, mint a magyarban.

Megöltek egy nőt egy ferencvárosi lépcsőházban

Holtan találtak egy 58 éves nőt egy IX. kerületi épületben vasárnap, emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Bujka vezeti a honfoglalást

A Ferencváros vezetőinek keddi sajtóértekezletén Nyíri Zoltán operatív igazgató bejelentette a női vízilabdaszakág megalakulását.

Megalakult a Ferencváros női vízilabda-szakága

Lépésről lépésre haladva kell fokozatosan feljebb jutnunk, hogy öt éven belül bajnokesélyes együttesünk legyen – fogalmazott Nyíri Zoltán operatív igazgató.

Emberfórban könnyen ment

Kétszer is vezetett a Vasas a Groupama Arénában, mégis a Fradi nyerte a fővárosi rangadót

HLSZ: Lanzafame az elmúlt idény legjobbja

A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán az olasz Davide Lanzafamét, a bajnok Budapest Honvéd támadóját választották az elmúlt idény legjobb mezőnyjátékosának.

Terápia a ferencvárosi pinceszínházban

Az Üljön be hozzánk egy terápiára! című darabban öt izgalmas személyiséget ismerünk meg a krimiszerűen feszült jelenetekből.

Gera, mint edző segíti a válogatottat

Jó az előérzete a csütörtöki, lettek elleni világbajnoki selejtezőmérkőzéssel kapcsolatban Bernd Storcknak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

39 cikk 1/4 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!