2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja

Címke: ferencváros

26 cikk 1/3 oldal

Bizonytalan lét a mag körüli burokban

A bajnoki címért folyó versenyben a Ferencváros legfőbb, sőt egyetlen riválisa, a Videoton már a felkészülés első napján több érkező, illetve távozó játékosról adott hírt.

Fehérváron nem szült dacot a kupabúcsú

Felemás őszi szezont zárt a Videoton labdarúgócsapata. Kovács Zoltán, a fehérvá­riak sportigazgatója ennek megfelelően értékelte a csapat szereplését a klub honlapján.

Őszi bajnok a Ferencváros

A Ferencváros 2-0-ra verte a idegenben a Vasast, a Videoton 1-0-ra kikapott Szombathelyen a Haladástól. Mindez azt jelenti, hogy 3 pont előnnyel a Fradi telel az tabella élén.

Gebinnek becézték, elnökségig vitte

Martos Győző 34 válogatottságába két világbajnokság – az 1978-as és az 1982-es – is belefért, no meg egy olyan epitheton ornans, amelyhez fogható nem sok magyar futballistának adatott meg.

Nyugodt pihenés a hajrá tétje

Csütörtök este fogadta Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az NB I-es csapatok vezetőedzőit kötetlen vacsorára.

Lépéselőnyben a Videoton

A labdarúgó NB I 17. fordulójában a fehérváriak 2-0-ra legyőzték a Paksot Felcsúton, az FTC viszont 2-1-re kikapott Szombathelyen a felújított stadion első tétmeccsén.

26 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!